inele verighete

Un deputat din Moldova face astăzi nuntă

380
(reînnoit 19:50 02.10.2017)
Un deputat din Parlamentul Republicii Moldova își va lua rămas bun astăzi de la viața celibatară

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Un deputat din Republica Moldova face astăzi nunta. Este vorba despre liberala Alina Zotea care se va căsători cu tânărul Vlad Durnea. 

La cei 30 de ani, Zotea va îmbrăca astăzi rochia de mireasă și va spune DA alesului inimii sale. Nunta deputatei va avea loc într-un local din Chișinău. La ceremonie sunt invitați pe lângă rude, deputații liberali și alți membri ai partidului din care Zotea face parte. Desigur, la nuntă  a fost invitat și președintele PL, Mihai Ghimpu, care este de ceva ani mentorul miresei. 

Vlad Durnea și Alina Zotea au anunțat încă la finele anului trecut că s-au logodit. Liberala a demonstrat inelul de logodnă pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a deveni deputat pe listele Partidului Liberal, Alina Zotea a fost model și cântăreață. Aceasta nu s-a sfiit să pozeze aproape goală pentru mai multe publicații. 

De exemplu, deputatul PL a pozat în costum de baie, slipi sau cu bustul aproape gol. Toate aceste imagini în care este îmbrăcată destul de sumar sunt uşor de accesat pe pagina de internet pentru orice vizitator, indiferent de vârstă şi de sex.

380
Tagurile:
Alina Zotea se mărită, căsătorie, Mihai Ghimpu, PL, nuntă, deputat
Tematic
Alina Zotea, victima lui Dorin Chirtoacă
Alina Zotea a fost abandonată de logodnic. Cu cine a plecat acesta în vacanță
Alina Zotea și Vlad Durnea, din nou împreună. Misterul unei fotografii


Загрузка...