Alina Zotea

Iubitul Alinei Zotea: Sunt îndrăgostit incurabil. Declarația nu e pentru deputat

327
În una din ultimele sale postări pe pagina sa de socializare, Vlad Durnea a făcut o declarație de dragoste, dar nu pentru logodnica sa

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Vlad Durnea, logodnicul deputatului liberal Alina Zotea, despre care am scris anterior că este un împătimit explorator al naturii, continuă să-și exprime sentimentele sale de admirație pentru oameni și tradiție. 

În una din ultimele sale postări pe pagina sa de socializare, acesta a făcut o declarație de dragoste, dar nu pentru logodnica sa, ci pentru statul vecin România, pe care el o consideră țara sa. 

”Sunt îndrăgostit incurabil de Țara noastră. Avem sute de destinații deosebite și chiar unice în lume, de la București la Vama Veche, de la Tulcea la Biosfera Deltei Dunării, etnii precum lipovenii sau tătarii, care merită salvați și sprijiniți chiar și pentru a rămâne în patrimoniul universal. Îi avem pe olteni, bănățeni, moldoveni și ardeleni, care fiecare în parte îmi sunt dragi prin autenticitatea și particularitățile lor”, scrie logodnicul liberalei Zotea. 

”Avem muzică, folclor, tradiții și obiceiuri pentru care merită să trăiești aici încă trei vieți. Avem de toate. Unii nu au suficientă hotărâre, demnitate și încredere. Avem de scris multe, generația noastră de făcut și mai multe…”, a conchis Durnea.

Vlad Durnea și Alina Zotea au anunțat încă de la finele anului trecut că s-au logodit. Liberala a demonstrat inelul de logodnă pe pagina sa de Facebook. Deocamdată, cei doi țin în secret data când vor oficia cununia și nunta. 

327
Tagurile:
declarație de dragoste, logodnic, deputat PL, Vlad Durnea, Alina Zotea
Tematic
Decolteul Alinei Zotea va salva Moldova de monitorizarea Consiliului Europei
Alina Zotea spune de unde a luat bani pentru un nou automobil de lux
Aleksandr Lukașenko în timpul protestelor din Belarus

De ce Lukașenko a închis hotarele Belarusului cu Polonia și Lituania

48
(reînnoit 10:34 18.09.2020)
Joi președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a anunțat că armata țării este nevoită să închidă hotarele de stat cu Lituania și Polonia, iar la granița cu Ucraina să intensifice controlul și paza.

CHUȘINĂU, 18 sept – Sputnik. O sursă din cadrul instituțiilor de stat din Minsk a explicat pentru RIA Novosti ce înseamnă această decizie a autorităților belaruse. Ea a spus că închiderea granițelor cu Lituania și Polonia se va face doar pentru a contracara acțiunile ilegale și a tentativelor de acaparare a teritoriului național al Republicii Belarus.

"Asta înseamnă că hotarele sunt închise pentru acțiunile ilegale de atentare la integritatea teritorială. Pentru cetățenii care respectă legea nu intervine nicio schimbare la traversarea hotarului", a declarat sursa comentând decizia Minskului de a închide hotarul cu două state membre ale Uniunii Europene.

Anterior reprezentantul Comitetului de Stat de Grăniceri, Anton Bîcikovski, a declarat că hotarele vor fi păzite în regim intensificat de către serviciul de grăniceri și de către rezervele tactice.

Menționăm că Belarus se mărginește la est cu Rusia, la sud cu Ucraina, la vest cu Polonia, la nor-vest cu Lituania și la nord cu Letonia.

Vom menționa că ministerul de Externe al Lituaniei a reacționat la declarația președintelui belarus, Alexandr Lukașenko.

Ministerul Afacerilor Externe a Lituaniei, Linas Linkevicius, a declarat pentru postul național de radio că declarațiile lui Lukașenko sunt neadecvate.  

"S-au făcut declarații că jumătate de armată a fost dislocată la apărarea hotarelor vestice, se pare că aici cineva amenință, cineva intenționează să atace. Este o reacție neadecvată a unui om neadecvat", a declarat Linas Linkevicius.

El a spus că economia statului vecin se află la un pas de faliment și astfel de pași trebuie făcuți atent, altfel efectul poate să fie invers, să afecteze chiar statul Belarus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

48
Tagurile:
trupe, Ucraina, moldova, Letonia, Lituania, Polonia, belarus


Загрузка...
ambuteiaj

Video: Mai bine evitați strada Petricani din Capitală iată de ce

109
(reînnoit 09:38 18.09.2020)
Ambuteiaje kilometrice în sectorul Râșcani al Capitalei, pe străzile Calea Orheiului și Petricani, din cauza unul accident care s-a produs în apropiere de magazinul de materiale de construcții Supraten.

CHUȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Accidentul a fost provocat de o autobetonieră, care a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure și a acroșat un automobil VolkswagenPentru că, în dreptul accidentului, torentul de mașini de pe trei piste a trecut doar pe una, s-a format un ambuteiaj mare, până pe strada Alecu Russo de la hotarul dintre sectoarele Râșcani și Ciocana.

Este de remarcat că deși s-a creat un ambuteiaj kilometric, la fața locului nu era venit nici un echipaj la poliției.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

109
Tagurile:
accident, Petricani, evitate, ambuteiaj


Загрузка...
 Poliția de Frontieră, foto de arhivă

Fără precedent în Moldova așa contrabandă nu s-a mai văzut

0
(reînnoit 11:13 18.09.2020)
Polițiștii de Frontieră nu s-au aștepta la așa ceva atunci când au oprit în trafic un Mercedes Sprinter – iată ce au găsit printre alte mărfuri de contrabandă.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Polițiști de frontieră din nordul țării au depistat într-un microbuz burdușit cu marfă de contrabandă 100 de drone nedeclarate la Vamă. Marfa era transportată din Germania de către in șofer învârstă de 29 de ani.

Echipa mobilă a Direcţiei NORD a oprit Mercedesul Sprinter 313CDI, înmatriculat în Republica Moldova, la intrarea în oraşul Costeşti, raionul Râşcani, având informația prealabilă că acesta este folosit la transportarea bunurilor de contrabandă din țările UE.

Oamenii legii au găsit printre celelalte bunuri și 100 de drone fără acte de proveniență și nici nu exista declarația vamală pentru acestea. Valoarea estimativă a cele 100 de drone este de aproximativ un milion de lei.

Șoferul a declarat în cadrul audierilor că i s-a oferit o mie de euro pentru a transporta marfa din Germania în Republica Moldova.

Bunurile au fost ridicat în vederea confiscării, fiind desfășurate în continuare măsuri de investigație.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Frontieră, drone, contrabandă
Tematic
VIDEO: Un câine din Moldova a găsit milionul infractorilor


Загрузка...