Accident în Ucraina cu implicarea unui autocar din Moldova

Accident groaznic cu implicarea unui autobuz din Moldova: Sunt morți și răniți

2337
O persoană a decedat și alte trei au fost rănite în urma unui grav accident cu implicarea unui autocar din Moldova, produs luni seara, în regiunea Cernăuți din Ucraina

CHIȘINĂU, 18 iul – Sputnik. Un autobuz din Moldova, cu 56 de pasageri, a fost implicat într-un grav accident rutier produs în seara zilei de luni pe teritoriul Ucrainei. Autocarul „Neoplan”, cu numere de înregistrare moldoveneşti, de pe ruta Aachen (Germania) – Chişinău, a fost lovit frontal de un microbuz „Sprinter”, ieşit pe contrasens.

Potrivit informațiilor de ultimă oră recepționate de la autoritățile ucrainene de către Ambasada Republicii Moldova în Ucraina, în autobuz se aflau 56 pasageri, cetăţeni ai Republicii Moldova.

În urma impactului, trei pasageri care se aflau în autobuz au suferit diverse traumatisme şi leziuni corporale. Aceștia au fost transportaţi la spitalul din Cernăuți pentru ajutor medical şi investigaţii necesare.

1 / 3
ДТП с пассажирским автобусом
 

”Viaţa acestora se află înafara oricărui pericol. Pentru ceilalţi 53 de pasageri a fost organizat transportul către Republica Moldova”, anunță Ministerul Afacerilor Externe si Integrării Europene de la Chișinău.  

Şoferul microbuzului „Sprinter”, cetăţean ucrainean, a decedat în urma accidentului rutier.

Ambasada Republicii Moldova la Kiev este în contact cu autoritățile ucrainene. De asemenea, Ministerul a activat celula de criză care are drept scop coordonarea tuturor acţiunilor privind acordarea asistenței cetățenilor moldoveni.

Pentru mai multe detalii rudele pot apela: +380683842016 – numărul de urgență al Ambasadei Republicii Moldova la Kiev sau +37322 788722 – numărul de urgenţă al Celulei de Criză a MAEIE.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

2337
Tagurile:
cursa germania-Chișinău, trei persoane rănite, accident groznic în Ucraina cu implicarea unui autobuz din Moldova
Tematic
Accident teribil în Ungaria cu un autocar din Moldova. O persoană în stare gravă
Un microbuz cu pasageri, implicat într-un accident în Chișinău: sunt victime


Загрузка...