Alexandru Jizdan

Ministrul de Interne vorbește despre soarta lui Evgheni Șevciuk

137
Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova s-a autosesizat în legătură cu declarațiile lui Evgheni Șevciuk cu privire la posibilul pericol pentru viața sa în stânga Nistrului

CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Organele competente din Republica Moldova s-au autosesizat în cazul fostului lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, care a anunțat că a părăsit regiunea transnistreană deoarece viața sa era pusă în pericol.

”Avem obligația de a ne autosesiza. Se întreprind măsuri pentru depistarea locului aflării dânsului pentru a fi audiat”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Ministrul a precizat că Șevciuk va fi audiat pentru a se stabili dacă acesta are nevoie de protecție.

”Complexitatea materialelor va arăta dacă Șevciuk va primi statut de persoană protejată. Noi nu am avut nici un contact și nu avem nicio declarație. Ne-am autosesizat din mass-media. Trebuie efectuate acțiuni care să demonstreze adevărul  sau viceversa”, a declarat ministrul moldovean de Interne.

Până la această oră, Șevciuc nu s-a adresat organelor competente din Moldova cu privire la posibilul pericol pentru viața sa.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

137
Tagurile:
protecție personală, Evgheni Șevciuk, Alexandru Jizdan, Chișinău, Tiraspol, MAI
Tematic
Șevciuk neagă că și-ar fi însușit 100 mil de dolari din haznaua transnistreană
Șevciuk speră în recunoașterea pe plan internațional a Transnistriei


Загрузка...