Alina Zotea

Decolteul Alinei Zotea va salva Moldova de monitorizarea Consiliului Europei

352
(reînnoit 14:51 02.06.2017)
Republica Moldova a devenit membru al Consiliului Europei în data de 13 iulie 1995 şi tot de atunci este monitorizată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

CHIȘINĂU, 2 iun – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea a apărut cu un decolteu provocator la întâlnirea pe care a avut-o săptămâna aceasta cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, aflat într-o vizită în Republica Moldova.

Rochia chimono de culoare negru-alb pe care a purtat-o Zotea la această întâlnire avea un decolteu adânc și amețitor, care nu a lăsat pe nimeni indiferent. 

Alina Zotea
© Facebook / Alina Zotea
Alina Zotea

”Am vorbit despre combaterea corupției, spălarea banilor, implementarea reformelor în domeniile prioritare, eficacitatea sistemului judiciar, lupta împotriva relelor tratamente şi a impunităţii și consolidarea libertăţii presei”, a scris cu multă satisfacție Zotea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul liberal pare să nu aibă inhibiții și complexe, mai ales că înainte de a intra în Parlament a mai apărut în diferite ipostaze dezgolite în calitate de model și cântăreață. De exemplu, deputatul PL a pozat în costum de baie, slipi sau cu bustul aproape gol. Toate aceste imagini în care este îmbrăcată destul de sumar sunt uşor de accesat pe pagina de internet pentru orice vizitator, indiferent de vârstă şi de sex. 

Deputatul moldovean care şi-a ridicat fusta>>>

În cazul apariției în fața oficialului european, Zotea a uitat de dress-code-ul pe care trebuie să îl respecte un parlamentar. Femeile deputat trebuie să fie îmbrăcate decent, fără culori stridente. Lungimea rochiei sau a fustei trebuie să acopere genunchii. Umerii nu trebuie să fie dezgoliți, iar croiala bluzei sau a rochiei trebuie să acopere decolteul.

Regulamentul Parlamentului, dar și Legea cu privire la Statutul Deputatului nu prevede expres cum trebuie să fie îmbrăcat un deputat în Republica Moldova. Legea prevede doar că: ” Deputatul este obligat să respecte cu stricteţe Constituţia, legile, normele etice şi morale”.
Codul bunelor maniere spune însă că, ”felul în care vă îmbrăcați exprimă atitudinea pe care o aveți față de relația cu cei din jur. Dacă aveți o atitudine decentă, trebuie să optați pentru o ținută decentă”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

352
Tagurile:
dress code, decolteu, Alina Zotea, Moldova, deputat
Tematic
Alina Zotea spune de unde a luat bani pentru un nou automobil de lux
Alina Zotea în haine naționale și cu genunchii goi în Parlament (foto)
Aleksandr Lukașenko în timpul protestelor din Belarus

De ce Lukașenko a închis hotarele Belarusului cu Polonia și Lituania

5
(reînnoit 10:34 18.09.2020)
Joi președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a anunțat că armata țării este nevoită să închidă hotarele de stat cu Lituania și Polonia, iar la granița cu Ucraina să intensifice controlul și paza.

CHUȘINĂU, 18 sept – Sputnik. O sursă din cadrul instituțiilor de stat din Minsk a explicat pentru RIA Novosti ce înseamnă această decizie a autorităților belaruse. Ea a spus că închiderea granițelor cu Lituania și Polonia se va face doar pentru a contracara acțiunile ilegale și a tentativelor de acaparare a teritoriului național al Republicii Belarus.

"Asta înseamnă că hotarele sunt închise pentru acțiunile ilegale de atentare la integritatea teritorială. Pentru cetățenii care respectă legea nu intervine nicio schimbare la traversarea hotarului", a declarat sursa comentând decizia Minskului de a închide hotarul cu două state membre ale Uniunii Europene.

Anterior reprezentantul Comitetului de Stat de Grăniceri, Anton Bîcikovski, a declarat că hotarele vor fi păzite în regim intensificat de către serviciul de grăniceri și de către rezervele tactice.

Menționăm că Belarus se mărginește la est cu Rusia, la sud cu Ucraina, la vest cu Polonia, la nor-vest cu Lituania și la nord cu Letonia.

Vom menționa că ministerul de Externe al Lituaniei a reacționat la declarația președintelui belarus, Alexandr Lukașenko.

Ministerul Afacerilor Externe a Lituaniei, Linas Linkevicius, a declarat pentru postul național de radio că declarațiile lui Lukașenko sunt neadecvate.  

"S-au făcut declarații că jumătate de armată a fost dislocată la apărarea hotarelor vestice, se pare că aici cineva amenință, cineva intenționează să atace. Este o reacție neadecvată a unui om neadecvat", a declarat Linas Linkevicius.

El a spus că economia statului vecin se află la un pas de faliment și astfel de pași trebuie făcuți atent, altfel efectul poate să fie invers, să afecteze chiar statul Belarus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

5
Tagurile:
trupe, Ucraina, moldova, Letonia, Lituania, Polonia, belarus


Загрузка...
ambuteiaj

Video: Mai bine evitați strada Petricani din Capitală iată de ce

100
(reînnoit 09:38 18.09.2020)
Ambuteiaje kilometrice în sectorul Râșcani al Capitalei, pe străzile Calea Orheiului și Petricani, din cauza unul accident care s-a produs în apropiere de magazinul de materiale de construcții Supraten.

CHUȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Accidentul a fost provocat de o autobetonieră, care a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure și a acroșat un automobil VolkswagenPentru că, în dreptul accidentului, torentul de mașini de pe trei piste a trecut doar pe una, s-a format un ambuteiaj mare, până pe strada Alecu Russo de la hotarul dintre sectoarele Râșcani și Ciocana.

Este de remarcat că deși s-a creat un ambuteiaj kilometric, la fața locului nu era venit nici un echipaj la poliției.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

100
Tagurile:
accident, Petricani, evitate, ambuteiaj


Загрузка...