Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

Sărbătoare în casa lui Chirtoacă: aniversează data nunții

194
(reînnoit 17:25 19.05.2017)
La 20 mai 2016, un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, au fost martorii oficierii căsătoriei dintre Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

CHIȘINĂU, 19 mai – Sputnik. La 20 mai, se împlinește exact un an de când primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a jucat o fastuoasă nuntă împreună cu jurnalista Anișoara Loghin. 

La 20 mai 2016, un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare, au fost martorii oficierii căsătoriei dintre cei doi. Nunta a fost jucată la un fițos local amplasat într-un parc din Chișinău.

Mirii au radiat de fericire în acea zi: au cântat, au dansat și au primit cadouri de la oaspeți. 

Idila dintre cei doi a început în vara anului 2015 și a culminat cu cererea în căsătorie în Piața Marii Adunări Naționale, în fața a mii de oameni. Anișoara Loghin a acceptat inelul de logodnă și a spus ”Da” la cererea lui Chirtoacă de a-i deveni soție. 

Căsnicia primarului Capitalei cu jurnalista Anişoara Loghin nu a durat însă nici 5 luni. Liberalul a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze. Până astăzi niciunul dintre cei doi nu au vorbit tranșant în public despre motivele despărțirii. 

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești
© Sputnik / Evghenii Panasenco

Presa a scris pe parcursul ultimelor luni că vinovat de ruperea căsniciei s-ar face Chirtoacă, care avea o relație în afara căsniciei. Ulterior, acesta a fost surprins într-un mall din capitala României cu o fostă iubită a sa Ala Boțan. Cei doi au fost fotografiați la etajul unde se vindeau dormitoare și lenjerie de pat. 

Chirtoacă a negat vehement că ar avea vreo iubită. ”Viața personală ține de fiecare în parte și nu am de gând să discut public despre aceasta așa cum a cam fost în trecut. Cu atât mai mult cu cât viața personală a fost suficient de expusă în toți anii și, în special, în ultimii. Tot ce pot spune este că nu există nici o iubită. Alte comentarii probabil nu-și mai au rostul”, a declarat recent primarul.

Dorin Chirtoacă, în vârsta de 38 de ani, se află în al treilea mandat la Primăria Chișinău.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

194
Tagurile:
primarul municipiului Chișinău, divorț, Anișoara Loghin, căsătorie, Dorin Chirtoacă, nuntă
Tematic
Când se însoară Chirtoacă. Primarul a făcut un legământ
Exclusiv: scânteia care l-a făcut pe Chirtoacă să divorțeze de Anișoara Loghin


Загрузка...