ANRE

Foști viceminiștri, funcționari, experți aspiră la fotoliul de director al ANRE

159
12 persoane au depus dosarele pentru funcția de director al Consiliului de Administrație al ANRE, concursul se va desfășura pe 1 februarie.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Douăsprezece persoane aspiră la una din cele cinci funcții de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). 

Comisia economie, buget și finanțe a încheiat recepționarea dosarelor pentru concursul de selectare a candidaților la funcția de director al Consiliului de administrație al ANRE. La concurs și-au depus dosarele 12 persoane.

Este vorba despre următorii candidați: Ion Matei, Mihail Cernei, Alexandru Lupan, Iurie Ursu, Vasile Daud, Ruslan Surugiu, Sergiu Ungureanu, Tudor Copaci, Adrian Cazacu, Anatolie Cainareanu, Victor Parlicov și Dorin Dușciac. 

Potrivit Regulamentului privind modul de organizare și desfășurare a concursului public pentru selectarea candidaților la funcția de director al Consiliului de administrație al ANRE, Comisia urmează să verifice dosarele candidaților în termen de 5 zile și să admită numai candidații care au depus dosarele complete. 

”Comisia se va convoca în ședință pe data de 1 februarie pentru a examina eligibilitatea candidaților. Membrii Comisiei vor evalua dosarele candidaților pentru a stabili dacă corespund cerințelor de bază. După audierea candidaților, Comisia va selecta persoana care a acumulat punctajul de evaluare cel mai înalt și o va propune Președintelui Parlamentului”, a declarat președintele Comisiei Economie, Buget și Finanțe, Ștefan Creangă.


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

159
Tagurile:
director ANRE, Parlament, Moldova, concurs
Tematic
Directorul ANRE despre procedura iniţiată de Gas Natural Fenosa contra Moldovei
Experţi: decizia ANRE, un gest populist

Загрузка...