parlament

Unul dintre fondatorii Partidului Liberal spune adio formațiunii

223
Unul dintre cei care acum 24 de ani a pus bazele Partidului Liberal a demisionat, la 9 ianuarie, din calitatea de membru al formațiunii.

CHIȘINĂU, 9 ian – Sputnik. Fostul ministru moldovean al Apărării Anatol Șalaru a anunțat acum câteva minute că a demisionat din calitatea de membru al Partidului Liberal din Moldova.

”Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL, partid pe care l-am fondat în urmă cu 24 de ani. A fost o decizie extrem de grea, dar absolut necesară”, a declarat Șalaru.

Acesta a mai precizat că motivele care au stat la baza acestei decizii sunt multiple și cunoscute.

”Transformarea PL într-un SRL administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu, ducerea în derizoriu și compromiterea idealurilor naționale, jocul duplicitar făcut la alegerile prezidențiale, refuzul de a accepta reformarea și deschiderea partidului către oameni noi, doar pentru a-și putea păstra fotoliul de președinte, sunt câteva din motivele ce au stat la baza deciziei mele”, a declarat fostul ministru.

Agenția Sputnik Moldova a scris săptămâna trecută despre intenția lui Anatol Șalaru de a crea împreună cu fostul președinte român, Traian Băsescu, un nou partid politic în Moldova. Ulterior, informația a fost confirmată și de Anatol Șalaru.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

223
Tagurile:
Anatol Șalaru, Mihai Ghimpu, PL, Moldova, demisie
Tematic
Șalaru: Îmi iau rămas bun...
Șalaru dezvăluie ce i-a făcut Ghimpu lui Chirtoacă


Загрузка...