Donald Trump

Cine va fi secretar de stat pentru comerț la Casa Albă

83
Unul dintre cei mai importanți miliardari, specializat pe restructurarea companiilor ajunse în prag de faliment, va prelua funcția de secretar de stat pentru comerț.

CHIȘINĂU, 20 nov — Sputnik. Noul președintel al SUA, Donald Trump, își formează în aceste zile noua echipă cu care urmeze să administreze problemele statului. El a avut o întrevedere cu miliardarul Wilbur Ross, candidatura căruia este examinată pentru funcția de secretar de stat pentru comerț, anunță RIA Novosti, cu referire la Reuters.

Casa Albă din Washington
© Sputnik / Екатерина Чеснокова

Wilbur Ross este un miliardar care și-a făcut averea prin activitatea investițională, cunoscut prin restructurarea companiilor falimentate din domeniul industriei oțelului, cărbunelui, telecomunicațiilor, investiții străine și textile. În august 2014, acesta a fost inclus, de către revista Forbes, în lista celor mai importanți miliardari ai lumii, având o avere de 2,9 de miliarde de dolari.

În afară de aceasta, duminica, Trump urmează să se întâlnească cu simpatizanții săi și candidații pentru alte funcții, guvernatorul statului New Jersey, Christopher James.

Christie, fostul primar al orașului New York, Rudy Giuliani și secretarul statului Kanzas, Kris Kobach, care l-a consultat pe Trump în problemele migrației.

Republicanul Donald Trump a învins în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie. Noul președinte și echipa sa urmează să-și preia funcțiile începând cu 20 ianuarie 2017.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

83
Tagurile:
America, SUA
Tematic
Salariul președintelui Trump va fi de numai un dolar
Herzog: la începutul anului viitor am putea asista la un summit Trump-Putin


Загрузка...