Post vamal

Ambuteiaje la hotarul moldo-român după perchezițiile din această dimineață

128
(reînnoit 11:55 01.11.2016)
La câteva puncte de trecere a frontierei moldo-române s-au format ambuteiaje. Timpul de așteptare în vamă este de aproximativ o oră.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. La punctul de trecere a frontierei Sculeni s-au format ambuteiaje. Potrivit datelor aplicației ”Trafic online”, timpul de așteptare pentru trecerea frontierei de stat constituie aproximativ 50 de minute. Unii șoferi se plâng pe rețelele de socializare că sunt nevoiți să aștepte mai mult timp decât de obicei.

Marți dimineața, ofițerii și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții la punctele de trecere a frontierei de la Leușeni și Sculeni. Până la finalizarea operațiunii, Procuratura nu face comentarii pe marginea investigației inițiate de organele de anchetă.

Serviciul Vamal a precizat că a sprijinit operațiunea procurorilor anticorupție, dar și acțiunile premergătoare acesteia. Potrivit instituției, ”la solicitarea organelor de anchetă a fost acordată asistența Direcției securitate internă, subdiviziune din cadrul Serviciului Vamal responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rândul angajaților.”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

128
Tagurile:
Trafic online, ambuteiaje, aplicaţie, Serviciul Vamal, Sculeni
Tematic
Vama și Fiscul vor monitoriza mai strict importul de fructe și legume
De ce se lucrează foarte lent în vama română de la hotarul cu Moldova


Загрузка...