Cazinou

Mizele la jocurile de noroc încep scadă. Vezi motivul

62
(reînnoit 11:53 01.11.2016)
Ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Securitate împreună cu procurorii au efectuat noi razii în cazinourile din Moldova.

CHIŞINĂU, 1 noi – Sputnik. O nouă formă de ilegalitate pe piaţa jocurilor de noroc a fost deconspirată şi destructurată de Serviciul de Informaţii şi Securitate în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

„Descinderile au avut loc la finele săptămânii trecute, în unul dintre localurile amplasate pe raza municipiului Chişinău, unde îşi desfăşura activitatea o grupare specializată în organizarea şi întreţinerea jocurilor de poker, cu eludarea achitării taxelor la bugetul de stat în proporţii deosebit de mari”, anunţă instituţia.

În momentul operaţiunii, ofiţerii de informaţii şi procurorii au depistat în local circa 60 de clienţi, printre care şi funcţionari publici. La fel, au fost ridicate 11 mese de poker, cărţi şi fise de joc, o sumă impunătoare de bani, provenită din încasări, tehnică de calcul, echipamente şi servere utilizate în activitatea infracţională, inclusiv obiecte şi substanţe interzise de lege.

„Pe parcursul măsurilor speciale de investigaţii a fost stabilit că gruparea acţiona sub paravanul unei organizaţii obşteşti non-profit o perioadă îndelungată, iar membrii acesteia îşi desfăşurau activitatea de întreprinzător în mod clandestin, fără a deţine licenţe, autorizaţii, astfel reuşind să acumuleze venituri considerabile”, potrivit SIS.

Ofiţerii SIS şi procurorii continuă acţiunile în cadrul urmăririi penale.


Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

62
Tagurile:
cazino, descinderi, SIS, Moldova
Tematic
Jocurile de noroc, interzise la Orhei
Ce riscă guvernanții dacă pierd lupta cu mafia cazinourilor


Загрузка...