Control Vamal aeroport

Urmează demisii la Vamă: pe listă, cei care sunt corupţi

939
Directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a declarat că în sistem trebuie să rămână specialiștii onești și integri.

CHIŞINĂU, 26 mar – Sputnik. Toate schemele ilicite promovate până în prezent de unii angajaţi ai Serviciului Vamal nu vor mai avea nici o şansă de supravieţuire. Mesajul a fost transmis de proaspătul director general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, angajaţilor Biroului Vamal Chişinău. 

„Toate schemele necinstite, toate metodele ilegale, până aici au fost să fie. Sistemul vamal al Moldovei urmează să fie unul modern, transparent, imparţial și corect. Autorității vamale într-un stat îi revine un rol important și noi respectiv urmează să facem față tuturor provocărilor cu o doză maximă de profesionalism”, a declarat Vrabie.

Potrivit noului şef de la Vamă, în această structură trebuie să fie doar angajaţi integri, profesionişti, cinstiţi și onești, iar cei care nu se încadrează în aceste caracteristici nu se vor regăsi pe viitor în instituția dată.

„Fiecare are posibilitatea să activeze cinstit, fiecare îşi alege calea proprie. Noi vom susține specialiștii onești și integri și nu-i vom accepta pe cei care stăpânesc fărădelegile, mita, corupția, contrabanda și schemele criminale”, a continuat directorul Serviciului Vamal.

Vrabie a declarat că toate intervențiile de ultimă oră din cadrul Serviciului Vamal nu vor afecta desfășurarea corectă a activității agenților economici.

Biroului Vamal Chișinău îi revine un rol important la capitolul încasării taxelor în bugetul de stat.

939
Tagurile:
Moldova, Vama, Vitalie Vrabie
Tematic
Detalii despre noul şef al Serviciului Vamal
Iată cine este noul şef la Vamă

Загрузка...