Control Vamal aeroport

Cea mai frecventă ilegalitate la frontiera de stat, încălcarea regimului

379
(reînnoit 13:56 23.03.2016)
Poliţia de Frontieră a documentat peste 250 de persoane care au încălcat regimul de aflare în zona de frontieră a Moldovei.

CHIŞINĂU, 23 mar – Sputnik. De la începutul acestui an, 251 de persoane implicate în 164 de cazuri de nerespectare a regulilor de aflare în zona de frontieră și în punctele de trecere au fost documentate de angajații Poliției de Frontieră. Încălcarea regimului rămâne a fi cea mai frecventă ilegalitate la frontiera de stat.

Doar în ultimele 24 de ore, 10 persoane nu au ținut cont de regulile de aflare la frontieră. 

Control Vamal aeroport
© Sputnik / Rodion Proca

Cele mai dese cazuri de încălcare a regimului în punctele de trecere au fost înregistrate la frontiera moldo-română, cea cu Ucraina şi la Aeroportul Internațional Chișinău. Temei de documentare a participanţilor la traficul transfrontalier a constituit nesupunerea față de cerințele legale impuse în punctele de trecere a frontierei de stat.

Polițiștii de frontieră au sancționat contravențional 177 de persoane pentru încălcarea regulilor de aflare în zona de frontieră.

Anul trecut, au fost înregistrate 652 de cazuri de încălcare a regimului în zona de frontieră, în care au fost implicate 1132 de persoane.

379
Tagurile:
poliţie, frontieră, hotar, Moldova
Tematic
Doi moldoveni reţinuţi la hotar cu obiecte islamice, având ca destinaţie Franţa
Ce-i așteaptă pe refugiații din Asia la hotarul moldovenesc


Загрузка...