Elicopter Aviasan Moldova

Incident la Rezina: 14 copii aduşi cu elicopterul Aviasan la Chişinău

300
(reînnoit 10:51 04.03.2016)
Mai mulţi elevi de la şcoala din satul Cuizăuca, raionul Rezina, s-au intoxicat după ce o adolescentă a spart din neatenţie o fiolă plină cu insecticid.

CHIŞINĂU, 4 mar – Sputnik. Paisprezece copii din raionul Rezina au fost transportaţi noaptea trecută cu un elicopter Aviasan la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău. Elevii au fost internaţi joi la Spitalul raional din Rezina cu simptome de intoxicaţie. 

La Rezina au fost mobilizaţi şi specialiştii de la Institutul Mamei şi Copilului, inclusiv cei de la toxicologie. Totodată, o echipă Aviasan a fost trimisă în raion pentru a acorda ajutor  specialiştilor din cadrul Spitalului raional, dar și pentru a transporta copiii la Institutul Mamei și Copilului.

Pe parcursul nopţii trecute, aceştia au fost transferaţi în grupuri la Institutul Mamei și Copilului. Astfel că vineri, la ora 7.00, la Institutul Mamei și Copilului au fost internaţi 14 copii.

Potrivit medicilor, starea minorilor este de gravitate medie stabilă.

Conform informaţiilor preliminare, intoxicaţia a survenit în urma spargerii unei fiole cu insecticid B-58 de către o elevă. Incidentul s-a întâmplat în sala de festivităţi a şcolii generale din satul Cuizăuca, raionul Rezina.

300
Tagurile:
AVIASAN, intoxicaţie, Rezina, elevi
Tematic
A fost stabilită cauza intoxicaţiei elevilor din Ialoveni
Semnal de alarmă - crește numărul cazurilor de intoxicare cu monoxid de carbon


Загрузка...