Pavel Filip

Primele acţiuni ale lui Pavel Filip

489
(reînnoit 17:50 15.01.2016)
Candidatul desemnat la funcţia de premier, Pavel Filip, începe consultările cu fracţiunile parlamentare şi anunţă că în scurt timp va fi gata să prezinte Parlamentului Programul şi echipa guvernamentală.

CHIŞINĂU, 15 ian – Sputnik. Candidatul desemnat oficial prin decret prezidenţial la funcţia de premier de majoritatea parlamentară absolută, Pavel Filip, a declarat că în cel mai apropiat timp va începe elaborarea Programului de guvernare şi definitivarea echipei guvernamentale cu care va merge în faţa deputaţilor.

„Sunt conştient de perioada deloc uşoară în care se află Moldova. Le mulţumesc membrilor Parlamentului care şi-au pus semnăturile pentru susţinerea candidaturii mele şi domnului preşedinte. În zilele următoare vom începe a lucra asupra programului de guvernare şi echipei guvernamentale. Voi purta consultări cu fracţiunile parlamentare pentru a lua în calcul propunerile lor la crearea programului de guvernare”, a declarat candidatul desemnat la funcţia de premier.

Majoritatea parlamentară absolută formată din 55 de deputaţi l-a propus vineri pe democratul Pavel Filip, ministrul în exerciţiu al Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, la funcţia de prim-ministru. Documentul a fost depus dimineaţă la Preşedinţia Republicii Moldova. 

489
Tagurile:
candidat Moldova, Filip Pavel, premier
Тема:
Moldova fără guvern. Criza continuă (81)
Tematic
Cine este Pavel Filip
Pavel Filip, candidatul PD la funcţia de premier. Ce spune Preşedinţia


Загрузка...