Президент РФ В.Путин поздравил всех женщин России с Международным женским днем

Vladimir Putin, preşedintele cel mai popular în Moldova

137
(reînnoit 12:04 08.12.2015)
Potrivit rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, preşedintele Rusiei Vladimir Putin se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetăţenilor Republicii Moldova.

CHIŞINĂU, 8 dec – Sputnik. Preşedintele rus Vladimir Putin se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetăţenilor moldoveni, potrivit rezultatelor Barometrului Opiniei Publice prezentat marţi la Chişinău de Institutul de Politici Publice.

Conform sondajului, la întrebarea câtă încredere aveţi în următoarele personalităţi politice, Vladimir Putin se situează pe primul loc. Aproape 65% din respondenţi afirmă că au încredere în preşedintele Rusiei. 

Putin este urmat în ratingul popularităţii în Moldova de preşedintele român Klaus Iohannis, cu 48%. Pe locul trei se află cancelarul german Angela Merkel. Aceasta este susţinută de 44% dintre respondenţi.

Următoarele locuri în topul încrederii îl ocupă preşedintele SUA Barak Obama – cu 32%, preşedintele Franţei Francois Hollande – cu 29%, premierul Marii Britanii David Cameron  - cu 22% şi preşedintele Ucrainei Petro Poroşenco – cu 14%.

Studiul a fost realizat de Centrul de Analiză şi Investigaţii Sociologice, Politologice şi Psihologice „Civis” în perioada 8 noiembrie – 1 decembrie, pe un eşantion de 1160 de persoane din 164 de localităţi ale ţării, cu excepţia regiunii din stânga Nistrului. Marja de eroare este de plus, minus 3 procente.

 

 

137
Tagurile:
raiting, Putin, Moldova, sondaj
Tematic
The Observer: Rusia și Putin câștigă războiul PR
Putin, pentru a 3-a oară consecutiv omul anului în viziunea Forbes,
Ratingul lui Putin a atins cote maxime


Загрузка...