Спутник_Японцы аплодисментами встретили приземление нового реактивного самолета MRJ

Avioanele rusești continuă zboare spre Chișinău, ocolind Ucraina

118
(reînnoit 18:48 26.11.2015)
Sunt introduse modificări în orarul zborurilor din Rusia spre Moldova și invers, începând cu rutele companiei aviatice ”Aeroflot”, un avion al căreia a decolat din capitala FR la 25 octombrie, ora 22.30, ora Chișinăului.

CHIȘINĂU, 26 nov — Sputnik. Avioanele companiilor de aviație rusești au început să zboare spre Chișinău în noaptea de joi, ocolind teritoriul Ucrainei, a declarat pentru Sputnik o sursă de la  Autoritatea Aeronautică Civilă.

Ucraina a luat decizia de a interzice tuturor avioanelor rusești tranzitarea spațiului său aerian de la 00.00, 26 noiembrie.

"Acum, avioanele rusești zboară cu modificări față de orarul existent până la moment. Este probabil că această corectare nu a fost introdusă oficial. Ele ocolesc teritoriul Ucrainei și își continuă rutele spre Chișinău prin România, Ungaria, Slovacia, Polonia și Belarus", a spus interlocutorul.

Sunt introduse modificări în orarul zborurilor din Rusia spre Moldova și invers, în primul rând, de"Aeroflot" O navă de a sa și-a luat zborul din capitala FR la 25 octombrie, ora 22.30, ora Chișinăului. Din acest moment reținerea zborurilor e de aproximativ o oră.

"Deocamdată avioanele companiilor rusești zboară. Aceste modificări trebuie evaluate din punct de vedere economic, de văzut cum vor reacționa pasagerii, vor trebui coordonate veniturile cu actualele cheltuieli. Probabil, va mai trece o perioadă până când va fi clară situația în ansamblu", a spus sursa.

Potrivit expertului, "dacă companiile ruseşti vor pleca, iar AIR Moldova va păstra fluxul de pasageri, atunci, oricum numărul zborurilor se va diminua".

În prezent, în Moldova sunt reprezentate câteva companii aviatice rusești — "Aeroflot", "Sibiri.S7 Group", "Liniile aeriene din Ural", "Utair" și "VIM AIRLINES". Toate acestea efectuează zboruri prin Ucraina. Din Moldova în Rusia se poate ajunge cu avioanele companiei moldovenești "Air Moldova".

118
Tagurile:
AIR Moldova, rsești, zboruri, Aeroflot, avioane, Chișinău
Tematic
”Air Moldova” poate suplimenta numărul zborurilor spre Rusia


Загрузка...