Deputații Parlamentului RM

Liberal-democraţii apreciază cu umor propunerea democraţilor

108
(reînnoit 13:08 24.11.2015)
Deputatul PLDM Maria Ciobanu nu susţine ideea democraţilor prin care aceştia sunt gata să-şi asume funcţia de premier şi să-l înainteze la acest post pe Vladimir Plahotniuc.

CHIŞINĂU, 24 nov – Sputnik. Deputatul liberal-democrat Maria Ciobanu speră că preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a glumit atunci când a spus că democraţii sunt gata să-şi asume responsabilitatea viitoarei guvernări şi nu a exclus că partidul ar putea să-l susţină pe Vladimir Plahotniuc la funcţia de prim-ministru. 

„Domnule Diacov, sper să fie o glumă răsuflată”, s-a adresat Ciobanu către democrat prin intermediul reţelelor de socializare.

„Fiindcă există atâtea pretenţii faţă de PD, lasă PD-ul să-şi asume funcţia de premier şi PD-ul va răspunde şi pentru atmosfera din interiorul alianţei, şi pentru politica economică şi socială, şi pentru situaţia din mediul de afaceri, şi pentru cursul european şi pentru relaţiile cu partenerii externi”, a declarat preşedintele de onoare al democraţilor în cadrul unei emiisuni la un post privat de televiziune.

Dumitru Diacov a precizat că decizia va fi luată de PD în cadrul unei şedinţe de partid pe parcursul zilei de marţi.

Marţi, la ora 13.00, liderul PD Marian Lupu convoacă un briefing. Tema conferinţei de presă nu a fost anunţată. 

108
Tagurile:
Ciobanu, Diacov, PLDM, Plahotniuc, premier, Moldova, Guvern
Tematic
Cineva vrea să-l „readucă" pe Plahotniuc în Parlament
Streleţ s-a întâlnit cu Timofti. Au discutat despre condiţiile PLDM

Загрузка...