Министерство иностранных дел и европейской интеграции

MAEIE: verificăm dacă printre victimele de la Paris sunt și moldoveni

2244
(reînnoit 12:47 14.11.2015)
Ambasada Republicii Moldova la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile necesare pe lângă autorităţile franceze pentru a afla dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni moldoveni.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău informează că, în legătură cu atacurile care au avut loc în seara zilei de 13 noiembrie în capitala Franţei, soldate cu numeroase victime, Ambasada Republicii Moldova la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile necesare pe lângă autorităţile franceze pentru a afla dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni moldoveni. În prezent, verificările sunt în curs.

De asemenea, MAEIE informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Franceze că președintele François Hollande a decretat stare de urgență pe întreg teritoriul Franței și închiderea frontierelor, iar Prefectura de poliție Paris recomandă ca în următoarele ore să se evite orice ieșire din domiciliu.

MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni aflați în regiunea pariziană să respecte avertismentele de siguranță transmise de autoritățile franceze, iar în caz de dificultate să contacteze:

Ambasada Republicii Moldova la Paris:

Tel.: +33 140 67 11 20

Email: paris@mfa.md.

 

2244
Tagurile:
atac terorist, Paris, moldoveni, MAEIE
Тема:
Atacuri teroriste multiple în Franţa (23)
Tematic
Masacru la Paris. Franţa îşi închide frontierele şi instituie stare de urgenţă
Atacuri teroriste la Paris. Un număr mare de morţi şi răniţi


Загрузка...