Работа ООО Управляющая компания Влад-Дом в Первомайском районе Владивостока

O grădiniță, 19 școli și 16 instituții medicale din Chișinău încă nu au căldură

31
(reînnoit 18:10 04.11.2015)
Potrivit viceministrului interimar al economiei, Valeriu Triboi, peste 85% din blocurile de locuit din capitală sunt deja încălzite. În același timp, la Bălți, numărul de blocuri conectate la căldură constituie 97%.

 

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. În cea mai mare parte, instituțiile educaționale și medicale sunt conectate la sistemul central de încălzire, cu excepția unei grădinițe, a 19 școli și 16 instituții sanitare din municipiul Chișinău, a declarat miercuri la ședința Guvernului Valeriu Triboi, viceministru interimar al economiei.

El a precizat că, în timpul apropiat, în toate aceste instituții va începe livrarea agentului termic.

”În prezent, acolo se fac reparații. În aceste școli și grădinițe nu sunt copii, de aceea nu este nici încălzire. Dar degrabă va apărea”, a spus Triboi.

Potrivit lui, mai mult de 85% din blocurile din capitală sunt deja încălzite. În același timp, în Bălți, numărul de blocuri conectate la căldură constituie  97%.

”Luând în considerare situația economico-financiară grea, la întreprinderi nu au fost făcute nici un fel de investiții în rețeaua de asigurare cu căldură. Totodată, utilajul de bază pentru asigurarea agentului termic în sezonul rece a fost reparat”, a subliniat Triboi.

 

31
Tagurile:
instituții medicale, asigurare cu căldură, Triboi, grădinițe, școli
Tematic
În Chişinău şcolile sunt pregătite, dar elevi sunt mai puţini
Primăria din Chișinău va revizui bugetul, din cauza datoriilor la căldură


Загрузка...