Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки

Protestatarii care au blocat bd. Ştefan cel Mare riscă amenzi sau puşcărie

34
(reînnoit 18:22 12.10.2015)
Oamenii legii au mai multe proceduri de documentare a acţiunilor protestatarilor din faţa Parlamentului, care au blocat în dimineaţa zilei de luni bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

CHIŞINĂU, 12 oct – Sputnik. Poliţia a iniţiat mai multe proceduri de documentare a încălcărilor privind blocarea traficului rutier de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, în dimineaţa zilei de 12 octombrie.

În funcţie de calificarea faptelor persoanelor implicate în acțiunile de blocare a arterelor de transport, acestea pot fi sancționate cu o amendă de până la 20 000 de lei, cu privarea de libertate de  pâna la 6 ani, fie riscă o amendă de la 1.000 la 2.000 lei.

Potrivit poliţiei, au fost încălcate regulile circulației rutiere, și anume: oprirea interzisă și circulație interzisă a autocamioanelor, care conform Codului Contravenţional prevede o amenda de pâna la 500 de lei cu aplicarea a trei puncte de penalizare pentru conducătorii auto.

În acelaşi timp, pentru organizarea ilegală a manifestaţiilor, persoanele implicate riscă o amenda de până la 1.000 de lei.

34
Tagurile:
ambuteiaje, poliţie, protest, Moldova
Тема:
Proteste la Chişinău. Detalii (103)
Tematic
Chişinăuienii au dezaprobat blocarea circulaţiei de către protestatari
Protestatarii au deblocat circulația transportului, dar promit noi acţiuni
Protestatarii au blocat circulația transportului în Chișinău
Şedinţa Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă va fi acompaniată de proteste
Miting de protest în timpul şedinţelor comisiilor parlamentare de profil


Загрузка...