Vlad Filat, PLDM

Vlad Filat:: proeuropenii se coalizeze la nivel naţional şi local

11
(reînnoit 18:21 29.06.2015)
Liderul liberal-democraţilor moldoveni a chemat forţele proeuropene din Moldova să se unească la nivel parlamentar şi în consiliile săteşti, comunale, orăşeneşti, raionale şi municipale.

CHIŞINĂU, 29 iun – Sputnik. Liderul PLDM, Vlad Filat, a făcut luni apel la consolidarea forţelor proeuropene în coaliţii la nivel local şi parlamentar.

Filat este de părere că la ora actuală proeuropenii moldoveni au în faţă două exerciţii extrem de importante: crearea unei coaliţii proeuropene la nivel central şi crearea de coaliţii proeuropene la nivel local.

Liderul liberal-democraţilor a precizat că la acest proces va fi invitat şi PL, iar cu cei de la PDM deja ar exista înţelegeri de principiu în acest sens, care ar trebui să se materializeze prin fapte concrete.

„Avem nevoie de guvern cu mandat puternic şi cu acoperirea politică necesară pentru a face faţă multiplelor provocări cu care se confruntă Republica Moldova. Sunt multe provocări despre care mulţi nici nu cunosc, iar alţii nu vor să le recunoască”, a spus Filat.

11
Tagurile:
Forţele proeuropene, Coaliţii, Flad Filat
Tematic
Democraţii îi aşteaptă pe liberali într-o alianţă parlamentară


Загрузка...