Премьер-министр Республики Молдова Кирилл Габурич

Premierul RM va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI

36
(reînnoit 15:23 19.05.2015)
Premierul Chiril Ganurici va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI, care se va desfăşura la 29 mai, în suburbia oraşului Astana, a declarat pentru Sputnik-Moldova purtătorul de cuvânt al primului ministru, Aurelia Peru.

CHIŞINĂU, 19 mai – Sputnik Moldova. Premierul Chiril Ganurici va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI, care se va desfăşura la 29 mai, în suburbia oraşului Astana, a declarat pentru Sputnik-Moldova purtătorul de cuvânt al primului ministru, Aurelia Peru. 

„Pe 29 şi 30 mai, premierul Chiril Gaburici se va afla în Kazahstan, unde va participa la şedinţa Consiliului şefilor de guvern CSI”, a declarat Peru. 

Subiectul principal al Consiliului şefilor de guvern CSI va fi Planul acţiunilor comune de rezolvare a problemelor din sfera financiar-economică.

Şeful Comitetului executiv al CSI, Serghei Lebedev, a declarat că „ţările comunităţii speră foarte mult că acest document nu doar va ajuta la reducerea nivelului problemelor curente, dar va contribui la extinderea interacţiunii financiar-economice a ţărilor CSI”. 

Ordinea de zi include şi alte subiecte, în total fiind planificate 20.

 

 

 

36
Tagurile:
Consiliul şefilor de guvern CSI, CSI, Chiril Gaburici, Kazahstan, Republica Moldova
Tematic
Consiliul şefilor de guvern din ţările CSI se va convoca la 29 mai


Загрузка...