guvern

Premierul vorbeşte despre mai multe măsuri de luptă cu corupţia

9
Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

CHIŞINĂU, 13 mai – Sputnik Moldova. Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

„Săptămâna trecută a fost aprobat proiectul legii cu privire la reforma Procuraturii. Săptămâna aceasta se află la Guvern o echipă de reformatori cu care discutăm despre măsurile de luptă cu corupția în diferite țări”, a declarat premierul.

 Gaburici a anunțat că săptămâna viitoare, la Chișinău, se va afla într-o vizită de lucru șefa Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruța Kovesi. 

 Prim-ministrul a mai anunțat că pentru vineri, 15 mai, este planificată o ședință cu reprezentanții societății civile, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte ce țin de combaterea corupției, reformele instituțiilor de ocrotire a normelor de drept, vor fi identificate cele mai stringente probleme, dar și soluții pentru acestea.


9
Tagurile:
coruptie, sedinta, Guvern
Tematic
Guvernul Republicii Moldova lansează un apel umanitar în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal
Guvernul alocă bani pentru victimele incendiului din Cantemir
CC: angajarea răspunderii Guvernului pentru buget - constituţională


Загрузка...