Разбитые дороги

Un drum regional care leagă 22 de sate, va fi reconstruit

7
(reînnoit 15:13 13.05.2015)
O reţea de drumuri regionale şi locale din raioanele Străşeni și Orhei, care va face conexiunea dintre 22 de localităţi şi va asigura accesul locuitorilor către traseele naţionale de drumuri, va fi reabilitată în următorii trei ani.

CHIŞINĂU, 12 mai – Sputnik Moldova. O reţea de drumuri regionale şi locale din raioanele Străşeni și Orhei, care va face conexiunea dintre 22 de localităţi şi va asigura accesul locuitorilor către traseele naţionale  de drumuri, va fi reabilitată în următorii trei ani. 

Ministrul  Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a declarat că aceste drumuri vor fi reconstruite prin efortul financiar al Fondului Rutier și al Băncii Mondiale. În urma realizării acestui proiect, va fi asigurat accesul la 45 de instituții școlare și 12 centre medicale din mediul rural.

Anul acesta pentru reparația drumurilor locale în Fondul Rutier sunt prevăzute 450 milioane lei, din care se preconizează reparația a 700 km de drumuri și străzi din intravilanul localităților. 


7
Tagurile:
drum, renovare, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, Orhei, Străşeni


Загрузка...