Ninsoare

Până când se va menține urgia de afară: Ce spun meteorologii

2278
(reînnoit 13:28 12.03.2021)
Ninsoarea și vântul puternic ne-a luat astăzi prin surprindere. Am aflat de la reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat cât va dura urgia.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Contactat de Sputnik Moldova, Ghenadie Roșca, șeful Direcției Prognoze Meteorologice, ne-a oferit informații despre cât va dura ninsoarea și vântul puternic. 

"Ne așteptăm să ningă puternic pe parcursul întregii zile și vântul să bată cu putere, iar spre seară vremea se va liniști, inclusiv și intensificările vântului. În această noapte vom avea între -4 și +1 grad. Sâmbătă, ne așteptăm la precipitații sub formă de ploaie și maxime de până la +10 grade. Duminică va fi și mai cald, cu temperaturi de +15 grade ziua și minime de -2..+3 grade Celsius noaptea", a declarat Ghenadie Roșca, șeful Direcției Prognoze Meteorologice. 

În același timp, Ghenadie Roșca a declarat că ninsoarea se va topi repede pe drumuri întrucât stratul este subțire. Totodată, precipitații se așteaptă până în data de 18 martie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2278
Tagurile:
Moldova, ninge, Meteo
Tematic
Cum va fi vremea astăzi: Prognoza meteo pentru 7 zile
Prognoza meteo pentru ziua de 8 Martie, după care, ninsori
Parc

Soare sau ploaie: Cum va fi vremea în ziua de duminică

190
(reînnoit 08:00 13.06.2021)
Astăzi vom avea parte de vreme frumoasă, dar și de ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Nu uităm umbrelele acasă nici astăzi. În mare parte a teritoriului țării vor cădea ploi, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Meteorologii prognozează pe 13 iunie vreme determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil spre noros, iar noaptea sunt prognozate izolat ploi de scurtă  durată. Și pe timp de zi vor cădea  ploi, izolat averse puternice cu descărcări electrice, local posibil grindină. 

Prognoza meteo pentru 13- 19 Iunie 2021
Prognoza meteo pentru 13- 19 Iunie 2021

Vântul va sufla din Sud Vest cu trecere din Nord Vest moderat, ziua izolat cu intensificări. Temperatura aerului ziua va oscila în fond  între +18..+23°С, izolat la nord +15..+17°С. În raioanele de sud se vor înregistra între +20..+23°C. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

190
Tagurile:
gismeteo, meteorit, meteo.md


Загрузка...
Ploaie

Nu scăpăm de ploi nici astăzi: Cum va fi vremea în weekend

100
(reînnoit 07:52 12.06.2021)
Weekend cu soare, dar și cu precipitați în toată țara anunță meteorologii. Temperatura aerului va fi ridicată.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Meteorologii anunță vreme instabilă și pentru astăzi, 12 iunie. Chiar dacă vom avea parte de sare din plin, Serviciul Hidrometeorologic de stat informează că sunt prognozate ploi de scurtă durată. Așadar, pe 12 iunie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, ziua izolat ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va bate din Nord Vest slab până la moderat.

Prognoza meteo pentru 12- 18 Iunie 2021
Prognoza meteo pentru 12- 18 Iunie 2021

Și astăzi ne vom bucura de temperaturi ridicate, între +22..+27°Сelsius. Cel mai cald va fi în sudul țării, unde în termometre mercurul va indica între +24..+27°Celsius. În raioanele de nord vor fi între +22..+25°Celsius. temperatura aerului în raioanele centrale va oscila între +23..+26°Celsius.

Vreme ploiasă este prognozată și pentru mâine, când vom avea între +18..+23°Celsius în termometre.

Factorii meteorologici vor contribui predominant  la dispersia poluanţilor din aer. În următoarele 24 de ore regimul hidrologic al râurilor Nistru, Prut și al râurilor mici nu se va modifica esențial.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

100
Tagurile:
fenomen meteo, Meteorologi, hidrometeo, meteo


Загрузка...
Diana Crudu

Un nou târg cu produse locale: Unde și când se va desfășura