Răsărit

Prognoza meteo pentru astăzi: Vreme frumoasă în toată țara, fără precipitații   

71
(reînnoit 07:03 27.03.2020)
Mâine va fi relativ cald, maximele atingând +18 grade Celsius și nu vor cădea precipitații în niciuna din regiunile țării.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pe pagina sa oficială de internet vreme caldă în toată țara, cu maxime cuprinse între +13 și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo - 27 martie
Prognoza meteo - 27 martie

Astăzi presiunea atmosferică va fi ridicată.

În noaptea de vineri spre sâmbătă mercurul va varia în termometre între +2 și +7 grade Celsius, fiind evident mai cald decât în noaptea dintre joi și vineri, când au fost înregistrate valori sub gradația 0.  

71
Tagurile:
frumoasă, Vreme, meteo
Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (353)
Soarele iarna

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteo pentru 21-27 ianuarie

169
(reînnoit 07:59 21.01.2021)
Temperaturile cresc în următoarele zile. Duminică va ploua în nord și în sud. Pentru lunea viitoare sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în toate regiunile. Marți ar urma să ningă.

CHIȘINĂU, 21 ian – Sputnik. Vremea se încălzește joi, 21 ianuarie. La prânz, temperaturile vor fi pozitive până și în raioanele de nord.

Meteorologii anunță maxime de +1..+4 grade Celsius în regiunea de nord, +2..+5 grade în regiunea de centru și +3..+6 grade în raioanele de sud.

Cerul va fi numai parțial acoperit de nori, așa că vom avea și ore însorite.

Precipitații nu sunt prognozate.

Presiunea atmosferică va fi normală joi și în următoarele două zile.

Vântul va sufla din sud-est, cu o viteză de cel mult 6 metri pe secundă.

În noapte spre vineri, 22 ianuarie, termometrele vor indica minime de -2..-5 grade în nord, de -1..-4 în centru și de 0..-3 în sud.

Prognoza meteo pentru 21 - 25 ianuarie
Prognoza meteo pentru 21-27 ianuarie

Vineri, 22 ianuarie, se va încălzi și mai mult, maximele termice vor crește cu vreo 3 grade, comparativ cu ziua de joi. Sunt anunțate +4..+7 grade Celsius în regiunea de nord, +5..+8 grade în regiunea de centru și +6..+9 grade în raioanele de sud.

Vântul va sufla tot din sud-est, cu o viteză de 1-6 metri pe secundă.

Pentru sâmbătă și duminică sunt prognozate temperaturi la nivelul celor de vineri pe parcursul zilei. Duminică va ploua însă în nord și în sud.

Pentru luni, 25 ianuarie, sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în toate regiunile. Marți ar urma să ningă pe întreg teritoriul țării și se va răci din nou.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

169
Tagurile:
prognoza meteo, prognoza vremii
Tematic
Pui miere în ceaiul fierbinte? Iată de ce trebuie să renunți la acest obicei periculos
Ceaiul din coada-calului: Te ferește și de răceli


Загрузка...
Apus

Schimbare radicală a vremii - prognoza meteo pentru 20 ianuarie

662
(reînnoit 17:44 19.01.2021)
Vremea se încălzește brusc. De la temperaturi de -8 grade ziua, ajungem la +1 grad. Meteorologii anunță că precipitații nu vor cădea, iar izolat va fi ceață slabă.

CHIȘINĂU 20 ian - Sputnik. Meteorologii prognozează cer variabil, fără precipitații. Miercuri, 20 ianuarie, presiunea atmosferică va fi normală, izolat va fi ceață slabă și se va forma ghețuș. Temperaturile vor ajunge până la două grade cu plus, iar vântul va sufla dinspre sud-est, de la slab la moderat. 

Mercurul din termometre va urca până la -3..0 grade Celsius în nord, -2..+1 grade în centru și -1..+2 grade în sud. În Capitală termometrele vor indica -2..0°С.

Prognoza meteo pentru 20 - 26 ianuarie
Prognoza meteo pentru 20 - 26 ianuarie

Pentru 21 ianuarie meteorologii anunță schimbări neesențiale, iar precipitații nu vor cădea. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 20 ianuarie 1948 a fost înregistrată temperatura de +12,6 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 20 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1963 și era de -28,4 grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

662
Tagurile:
temperaturi, SHS, prognoza meteo


Загрузка...

Emisiunea ”La Ordinea Zilei”

0
(reînnoit 10:38 21.01.2021)
Cum s-au descurcat vinificatorii moldoveni în 2020? Ce planuri au producătorii de vin din țara noastră pentru 2021, dar și care sunt perspectivele acestui domeniu?

Mai mulți ani la rând, aproximativ 80% din vinul produs în Republica Moldova a mers pe piața externă. Care a fost situația anului 2020, în contextul în care pandemia a paralizat majoritatea domeniilor de activitate în întreaga lume? Cum au făcut față vinificatorii moldoveni provocărilor anului 2020, dar și ce planuri au pentru acest an? Răspus la aceste întrebări aflăm de la Elizaveta BREAHNĂ, Expert coordonator vinificaţie, Oficiul Național al Viei și Vinului.

0


Загрузка...