Soare

Meteo: Cum va fi vremea astăzi, 15 martie

197
(reînnoit 09:28 15.03.2020)
Vremea se schimbă brusc. Potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat, la noapte sunt așteptate temperaturi de până la -4 grade Celsius.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Pentru duminică, 15 martie, sunt prognozate temperaturi de maxim 8 grade în timpul zilei și minim - 5 grade în timpul nopții. Cerul va fi predominant senin în toată țara, precipitații nu se prevăd. 

Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile, 14 martie 2020
© Photo : SHS
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile, 14 martie 2020

Săptămâna viitoare va începe cu temperaturi scăzute. Luni și marți, în timpul nopții, se vor înregistra până la -5 grade Celsius în timpul nopții. Ziua se vor înregistra înree 8 și 14 grade Celsius. 

197
Tagurile:
vreme, meteo
Tematic
Se răcește brusc: Prognoza meteo pentru 13-19 martie
Toamnă

Vremea se schimbă: Prognoza meteo pentru 7 zile

213
(reînnoit 13:11 20.10.2020)
După o noapte foarte rece, vremea se menține răcoroasă și pe parcursul zilei de astăzi, deși ne putem bucura de mult soare – meteorologii anunță dacă vom mai avea parte de vreme caldă.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Dimineața de astăzi a fost neobișnuit de rece, după zile în care temperaturile au fost destul de plăcute dacă ținem cont de perioada în care ne aflăm. Ziua însă vom avea vreme frumoasă, cu mult soare, chiar dacă temperaturile nu vor depăși 15..17 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 20 - 26 octombrie
© Photo : SHS
Prognoza meteo pentru 20 - 26 octombrie

Va fi destul de frig și la noapte, însă temperaturile vor urca un grad, astfel că vor fi 3..6 grade în nordul țării și 5..8 grade Celsius în raioanele de sud. Vestea bună este că meteorologii nu mai anunță înghețuri în orele nocturne. Totuși, noaptea și dimineața izolat se va produce ceața.

Pentru ziua de mâine, 21 octombrie, meteorologii anunță temperaturi mai mari cu 2-3 grade. Valorile termice maxime vor oscila în țară între 18 și 20 de grade. Vom avea presiune atmosferică ridicată, cerul va fi variabil, fără precipitații.

Joi, 22 octombrie, mercurul din termometre va mai urca ușor, până la valori maxime de 20..22 grade Celsius. Însă temperaturile vor coborî iarăși către sfârșitul săptămânii. Precipitații nu vor cădea în următoarele zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

213
Tagurile:
îngheț, 7 zile, meteo, vremea
Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi


Загрузка...
Pisică

Din ce în ce mai frig! Iată ce temperaturi ne așteaptă azi

213
(reînnoit 19:10 17.10.2020)
După ce ieri temperaturile au scăzut cu aproximativ 4 grade în comparație cu ziua de vineri, iată că astăzi se răcește și mai tare. 

CHIȘINĂU, 18 oct - Sputnik. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul republicii se așteaptă în timpul zilei temperaturi de +12...+15 grade, în centru +13...+16 grade, iar la sud +14...+17 grade Celsius. Vântul va sufla din nord-vest cu 4-9 metri pe secundă. Presiunea atmosferică va fi normală. 

Cerul va fi parțial acoperit de nori, iar precipitații nu se așteaptă.

Prognoza meteo pentru 18-24 octombrie
Prognoza meteo pentru 18-24 octombrie

Luni însă valorile termice vor coborî sub indicatorul de zero grade, întrucât va intra în vigoare Codul Galben de înghețuri. 

Meteorologii precizează că o masă de aer din latitudinile nordice se îndreaptă spre Republica Moldova. 

Pe parcursul nopții și dimineața la suprafața solului se prevăd temperaturi de -1..-3 grade Celsius, iar temperatura aerului va fi de -1..-2 grade. 

Din 21 octombrie, temperaturile vor crește din nou treptat și se vor înregistra maxime termice ale aerului de până la 22 de grade Celsius pe timp de zi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

213
Tagurile:
prognoză, temperaturi, meteo, frig
Tematic
Vreme deosebit de rece! O masă de aer polar se apropie de Moldova


Загрузка...

"Stați acasă": Ghid de supraviețuire în timpul pandemiei

0
(reînnoit 20:35 20.10.2020)
Pictorul rus Andrei Tarusov a elaborat un ghid de protecție împotriva coronavirusului. Acesta conține mai multe imagini care sunt însoțite de sfaturi pentru cetățeni.

Pictorul rus Andrei Tarusov a elaborat un ghid de protecție împotriva infecției COVID-19, doar că nu este un ghid simplu, ci așa cum îl vede el cu ochii lui de pictor. Este vorba de un proiect de tip pin-up: ”COVID-19: Survival guidelines”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

0
Tagurile:
coronavirus, ghid
Tematic
COVID-19: Situația la zi din Republica Moldova


Загрузка...