Acțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita

Ninsoare la mijlocul lunii aprilie. Vezi unde a venit iarna în plină primăvară

532
Primăvară cu surprize. A nins în mijloc de aprilie. Meteorologii spun că precipitațiile sub formă de ninsoare vor continua până duminică. Vezi unde a venit iarna la mijloc de aprilie.

CHIȘINĂU, 13 apr - Sputnik. Ninge la mijloc de aprilie. Se întâmplă astăzi în țara vecină, România, în regiunile de munte. Potrivit meteorologilor de la București, ninsorile vor continua până duminică, inclusiv. 

Drumarii din România au împrăștiat material antiderapant și sunt gata să intervină în orice moment pentru a nu admite blocări în trafic. 

De asemenea și mercurul din termometre a scăzut, în unele regiuni din țara vecină, până la minus 6 grade. 

În Republica Moldova ninsori nu vor cădea, însă vremea va fi mohorâtă și ploioasă pe parcursul acestui sfârșit de săptămână. Vremea se va răci în comparație cu temperaturile înregistrate în timpul săptămânii. De la nord la sud, astăzi, vom avea 10-15 grade Celsius. La noapte, mercurul din termometre va oscila între 3 și 8 grade. 

Ninsorile în aprilie nu sunt o noutate pentru Moldova. În anul 2017, pe data de 20 aprilie, în Moldova a nins abundent în regiunile din centrul și sudul țării. 

Ninsorile abundente din aprilie 2017 au început la data de 20 aprilie 2017, continuând și în ziua următoare, și au provocat prăbușirea a zeci de mii de arbori și arbuști, cât și deconectarea de la energie electrică a sute de localități.

La 21 aprilie 2017, președintele Igor Dodon a decretat stare de urgență în toată țara și a dispus mobilizarea armatei pentru lichidarea consecințelor calamității.

532
Tagurile:
ploi, Ninsoare, vreme, meteo
Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (49)
Tematic
Vremea în Moldova: Vom avea oare primăvara aceasta ninsori ca în aprilie 2017
Ninsoare și troiene, în plină primăvară sau care sunt surprizele zilei de 24 martie: Video


Загрузка...