primăvara

Meteo cu surprize. Vremea se încălzește până la +18 grade

364
(reînnoit 17:33 01.03.2019)
Se parte că baba Dochia va veni mai târziu în Moldova. Săptămâna viitoare mercurul din termometre va urca până la +18 grade Celsius ziua și până la +9 grade Celsius pe parcursul nopții.

CHIȘINĂU, 2 mar – Sputnik. Un ciclon de aer cald va ajunge în Moldova la începutul săptămânii viitoare. Potrivit datelor prezentate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru următoarele 7 zile,  începând de luni, 4 martie, mercurul din termometre va urca simțitor și va atinge chiar valori de 18 grade ziua, iar noaptea +9 grade Celsius.

Astfel, în zilele de 4-7 martie, pe întreg teritoriul țării se vor înregistra valori de 10-15 grade ziua. La începutul săptămânii viitoare, noaptea vom avea -2..+3 grade Celsius, iar începând cu ziua de marți pe parcursul nopții se vor înregistra doar valori pozitive, ajungând vineri până la +9 grade Celsius.

Vineri, 8 martie, în Moldova se vor înregistra temperaturi cu adevărat văratice. În nordul țării termometrele vor arăta +13..+16 grade Celsius, în centru - +14..+17 grade, iar în sud +15..+18 grade Celsius.

Săptămâna viitoare vor cădea precipitații sporadice sub formă de ploaie, în sudul țării, în zilele de marți și miercuri. Joi, 7 martie, sunt prognozate ploi slabe în centrul republicii.

364
Tagurile:
meteorologi, primavara, vremea, meteo
Tematic
Vremea își face de cap: Prognoza meteo până la mijlocul lunii martie
Avertizare meteo de ultimă oră: Vremea se schimbă radical


Загрузка...