Oameni în stradă

Vreme neobișnuită pentru această perioadă. Iată ce spun meteorologii

260
(reînnoit 18:29 15.02.2019)
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat prognoza meteo pentru weekend – iată ce surprize ne pregătește vremea.

CHIȘINĂU, 16 feb – Sputnik. Sâmbătă și duminică vom avea temperaturi mult mai ridicate decât cele obișnuite pentru acest interval. Cerul va fi variabil, fără precipitații, astfel că vremea va fi tocmai bună pentru a ne petrece weekendul în aer liber.

Sâmbătă, valorile termice maxime vor oscila între +7..+9 grade Celsius. Minimele nocturne vor fi și ele pozitive, cu valori de până la +3..+5 grade.

Duminică va fi și mai cald. În țară se vor înregistra maxime de +11..+13 grade Celsius. Temperaturile nocturne vor rămâne neschimbate.

Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile, Vineri, 15 Februarie, 2019
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

Meteorologii spun însă să nu ne facem iluzii pentru că primăvara adevărată mai este departe. Aceste câteva zile frumoase se datorează unui val de aer cald care se va menține doar câteva zile.

”Este vorba doar de o masă de aer cald care vine în țara noastră pentru scurt timp. Nu scăpăm încă de iarnă. În următoarea perioadă s-ar putea să mai ningă și să avem parte de temperaturi cu minus”, a declarat reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat pentru Sputnik Moldova.

Totuși, primăvara calendaristică este aproape astfel că nu a mai rămas mult timp până când ne vom putea bucura din plin de zile calde și mult soare.

260
Tagurile:
iarna, primavara, meteorologi, temperaturi, meteo, vreme
Тема:
Meteo în Moldova: Prognoza exactă pentru fiecare zi (29)
Tematic
Val puternic de căldură peste Moldova - vine prematur primăvara? Iată ce spun meteorologii


Загрузка...