Moș Crăciun

Vremea de Crăciun ne va face o surpriză incredibilă

330
(reînnoit 22:46 06.01.2019)
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în zilele de 7 și 8 ianuarie, în prima și a doua zi de Crăciun. Gerul va pune stăpânire pe întreaga țară. Mercurul din termometre va coborî până la minus 13 grade.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Zilele de luni și marți, 7 și 8 ianuarie, în Moldova sunt libere. În aceste zile în țara noastră este sărbătorit pe stil vechi Crăciunul sau Nașterea Domnului. De obicei, în aceste zile, tradițional toți membrii familiei se întâlnesc pentru a sărbători împreună Nașterea Domnului.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în zilele de 7 și 8 ianuarie, în prima și a doua zi de Crăciun. Astfel, că cei care și-au planificat să meargă în ospeție trebuie să știe că pe 7 și 8 ianuarie vom avea iarnă adevărată cu ninsori și temperaturi sub 0 grade.

Astăzi, 7 ianuarie, mercurul din termometre va oscila între minus 2 și  minus 7 grade. Va ninge pe întreg teritoriul țării, iar vântul rece din nord va avea o intensitate de 5-10 metri pe secundă.

Ninsorile nu vor conteni nici în noaptea de luni spre marți. Excepție, potrivit prognozei meteo, va face doar zona de nord a țării.  În noaptea de 7 spre 8 ianuarie, gerul va pune stăpânire pe întreaga țară. Mercurul din termometre va coborî până la minus 13 grade.

Ziua de 8 ianuarie nu se va deosebi din punct de vedere a confortului termic de cea de 7 ianuarie. Valorile termice se vor încadra în intervalul 2-7 grade sub zero.

330
Tagurile:
Crăciun, meteo, Vreme
Tematic
În Moldova trăiesc aproape 6 mii de cetățeni cu numele Crăciun, Isus și Hristos


Загрузка...