Vladimir Putin s-a adresat cu un mesaj poporului rus după anunțarea rezultatelor finale ale alegerilor prezidențiale

Adresarea lui Putin către poporul rus: Se prevăd schimbări radicale

306
(reînnoit 15:23 23.03.2018)
Liderul rus, după anunțarea rezultatelor finale ale alegerilor prezidențiale din 18 martie, a promis mutații cardinale în țară și și-a declarat intenția de a se concentra în mod prioritar pe problemele interne.

CHIȘINĂU, 23 mar — Sputnik. Vladimir Putin s-a adresat poporului rus cu un mesaj după anunțarea rezultatelor finale ale alegerilor prezidențiale.

Actualul șef al statului rus a învins în scrutinul din 18 martie, reușind să acumuleze 76,69 la sută din voturi. Pentru Putin au votat 56 de milioane 430 de mii 712 alegători — cea mai mare cifră înregistrată în favoarea unui candidat în toată istoria a alegerilor prezidențiale din Rusia.

Președintele a mulțumit rușii pentru un sprijin fără de precedent. Potrivit lui, „un astfel de activism civic și o astfel de consolidare" are o importanță deosebită.

„Conștintizez responsabilitatea colosală față de cetățenii ruși, fața de țară. Tot ce am spus în perioada campaniei electorale urmează să fie realizat", a menționat el.

Putin a adăugat că Rusia are nevoie de „un adevărat salt", iar susținerea acordată de către ruși arată că poporul este gata de acest lucru.

„Avem nevoie de niște schimbări profunde și consecvente, niște pași bine gândiți, care vor aduce rezultate durabile azi și în perspectivă", a subliniat șeful statului.

De asemenea, acesta a reamintit de sarcinile pe care le-a enunțat în mesajul său adresat Adunării Federale pe 1 martie.

„În esență, e un plan clar, concret și detaliat al acțiunilor noastre comune, sunt convins că este unul realist, corect și bine făcut", a spus președintele.

Acesta a asigurat că orice decizie finală va fi luată exclusiv urmărind interesele rușilor.

„Agenda noastră de dezvoltare are un caracter de consolidare, un caracter național, care trebuie să-i unească pe toți", a declarat Putin.

El a menționat că toate criticile și discuțiile despre acțiunile autorităților sunt importante, însă acestea nu trebuie să degenereze într-un "populism iresponsabil".

Șeful statului s-a adresat rușilor care au votat pentru alți candidați, menționând că le respectă opțiunile. În același timp, el a subliniat că preferințele politice nu trebuie să separe locuitorii țării.

306
Tagurile:
activism civic, prezidențiale, alegeri, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Putin, reales președinte al Federației Ruse - CEC a validat rezultatele


Загрузка...