Covid-19

Nicio persoană infectată cu COVID-19 nu este conectată la aparate - Detalii

258
(reînnoit 17:06 14.03.2020)
Nicio persoană infectată cu COVID-19 nu este conectată la aparate. Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a pecizat că toți pacienții sunt conștienți și comunică cu rudele la telefon.

CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Nicio persoană din cele opt care sunt infectate cu coronavirus nu este conectată la aparate. Acestea sunt conștiente și comunică la telefon cu rudele. Informațiile au fost confirmate de ministrul Sănătății, Muncii și Protecțieii Sociale, Viorica Dumbrăveanu. 

”Nu avem nicio persoană din cele opt care ar fi conectată la respirație asistată. Toate persoanele sunt conștiente. Toate persoanele vorbesc cu rudele la telefon. Punem o miză foarte mare pe personalul medical, calificarea acestui pentru a oferi asistență medicală corespunzătoare”, a precizat Viorica Dumbrăveanu. 

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, doi pacienți sunt încă în stare gravă, dar stabilă, starea altor trei persoane este de gravitate medie, iar trei persoane înregistrează o dinamică pozitivă a stării de sănătate. 

258
Tagurile:
Aparate, COVID-19, Persoana
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (439)
Tematic
Vremea se răcește brusc și urmează înghețuri: COVID-19 se poate răspândi mai ușor


Загрузка...