Президент США Дональд Трамп

SUA se izolează și de Canada

71
(reînnoit 11:32 19.03.2020)
După ce a interzis venirile dinspre Europa înspre SUA, Trump merge și mai departe și izolează SUA și de Canada.

BRUXELLES, 19 mart - Sputnik, Daniela Porovăț. Statele Unite ale Americii vor închide în mod temporar frontiera cu Canada, în cadrul măsurilor de limitare a transmiterii coronavirusului.

Cel care a făcut anunțul este chiar preşedintele american, Donald Trump, care a anunţat decizia de a închide în mod temporar frontiera SUA-Canada, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

"Vom închide temporar, printr-o decizie luată de comun acord, frontiera nordică, SUA-Canada, pentru traficul nonesenţial", a anunţat Donald Trump prin Twitter.

"Activităţile comerciale nu vor fi afectate. Vom transmite detalii", a mai precizat Donald Trump.

Trump este candidatul oficial al republicanilor pentru alegerile prezidențiale din această toamnă din SUA, iar măsurile pe care le ia acum se vor reflecta direct în votul pe care îl va primi în alegeri.

Președintele Trump a fost criticat de partenerii europeni pentru decizia dură de a nu mai permite veniri din UE înspre SUA, dar este evident că Trump ia aceste decizii nu doar cu gândul la protejarea țării sale de coronavirus, ci și la imaginea pe care și-a construit-o în vederea câștigării următoarelor alegeri care l-ar propulsa spre al doilea mandat la Casa Albă.

71
Tagurile:
Canada, izolare, SUA
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (328)


Загрузка...