Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Dialog strategic Moldova - SUA: Discuție oficială dintre Igor Dodon și Dereck J. Hogan

168
(reînnoit 13:04 08.02.2019)
Președintele Republicii Moldova a avut o discuție oficială cu ambasadorul SUA în Republica Moldova - iată ce au discutat.

CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Președintele Igor Dodon a discutat cu Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, posibilitatea activizării dialogului strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

”Am vorbit despre situația politică din Republica Moldova și strategia prezidențială privind politica externă echilibrată. În context, am examinat propunerile ce țin de activizarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Recent, șeful statului a anunțat că se va întâlni vineri cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, iar săptămâna viitoare, urmează să se întâlnească cu toți ambasadorii acreditați la Chișinău.

Pe 2 noiembrie 2018, președintele țării, Igor Dodon, a primit scrisoarea de acreditare de la noul ambasador agreat al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, E.S. Dereck J. Hogan. Atunci, Dodon și-a exprimat încrederea că în perioada mandatului său raporturile comerciale se vor extinde, iar interesul pentru Moldova va crește.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

168
Tagurile:
Moldova, SUA, Dereck J. Hogan, Dodon, dialog
Tematic
Dodon explică de ce relația cu Putin e mai specială decât cu alți șefi de stat
Dodon a promis să meargă în Parlament: Iată când și în ce condiții


Загрузка...