Acces interzis - Poliția

Un copil de zece ani a fost lovit mortal de un automobil în Chișinău

6747
(reînnoit 21:36 19.04.2021)
Un teribil accident rutier s-a produs în seara zilei de luni pe șoseaua Balcani. Un copil de 10 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un automobil.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Un băiat de 10 ani a decedat după ce a fost lovit de un automobil de marca Honda, condus de un bărbat de 20 de ani, anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică. 

În urma impactului, minorul a fost proiectat într-un camaz și a decedat pe loc, întrucât traumatismele suferite erau incompatibile cu viața. 

Tragedia s-a produs în această seară, la ora 17:25, pe șoseaua Balcani-Mircești. Șoferul a fost condus la inspectoratul de poliție pentru audieri.

A fost deschis un dosar penal în temeiul articolului 264 din Codul penal al Republicii Moldova „Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe”, partea trei.

Ea prevede refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

6747
Tagurile:
mortal, lovit, copil

Putin a depus flori la mormântul Ostașului Necunoscut

15
(reînnoit 16:24 22.06.2021)
Vladimir Putin s-a întâlnit cu veteranii de război și a depus flori la mormântul Ostașului Necunoscut de lângă zidul Kremlinului în ziua aniversării a 80 de ani de la declanșarea războiului de către Germania nazistă contra URSS.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a depus flori la Mormântul Ostașului Necunoscut de lângă zidul Kremlinului din Moscova, la cei 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Ceremonia, la care au participat veteranii de război, a avut loc marți, în livada Alexandrovski din Capitală. Până la depunerea de flori, președintele i-a salutat pe veterani, le-a strâns mâna și a discutat cu fiecare în parte.

Apoi aceștia au mers spre memorialul Focul Veșnic, președintele a depus un buchet de trandafiri roșii. Apoi, Putin a plecat spre aleea orașelor-eroi și orașele gloriei militare din livada Alexandrovski, unde a depus flori la fiecare stelă.

Ziua memoriei și durerii marchează începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În acest an, pe 22 iunie sunt marcați 80 de ani de la invadarea Uniunii Sovietice de către Germania nazistă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

15
Tagurile:
Rusia, Putin


Загрузка...
Alertă cu bombă

Alertă cu bombă în două sedii ale Judecătoriei Chișinău: Toți oamenii au fost evacuați