Acces interzis - Poliția

Alertă cu bombă într-un restaurant din Chișinău: Echipele de intervenție - la fața locului

118
(reînnoit 22:52 25.03.2021)
Un bărbat a sunat în această seară la 112 și a anunțat că într-un restaurant de pe strada Petru Rareș se află un obiect explozibil.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, apelul la 112 a fost efectuat la ora 20:45. Un bărbat a anunțat că într-un restaurant de pe strada Petru Rareș este amplasat un obiect explozibil. 

La fața locului au intervenit Batalionul de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani al Capitalei, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Au fost chemați și specialiștii de la Bomteh

Zona a fost încercuită. Poliția precizează că restaurantul nu activa la acea oră, în conformitate cu noile restricții impuse de autorități. 

„Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, menționează Direcția de Poliție a municipiului Chiținău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

118
Tagurile:
chișinău, restaurant, alertă cu bombă

Putin a depus flori la mormântul Ostașului Necunoscut

20
(reînnoit 16:24 22.06.2021)
Vladimir Putin s-a întâlnit cu veteranii de război și a depus flori la mormântul Ostașului Necunoscut de lângă zidul Kremlinului în ziua aniversării a 80 de ani de la declanșarea războiului de către Germania nazistă contra URSS.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a depus flori la Mormântul Ostașului Necunoscut de lângă zidul Kremlinului din Moscova, la cei 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Ceremonia, la care au participat veteranii de război, a avut loc marți, în livada Alexandrovski din Capitală. Până la depunerea de flori, președintele i-a salutat pe veterani, le-a strâns mâna și a discutat cu fiecare în parte.

Apoi aceștia au mers spre memorialul Focul Veșnic, președintele a depus un buchet de trandafiri roșii. Apoi, Putin a plecat spre aleea orașelor-eroi și orașele gloriei militare din livada Alexandrovski, unde a depus flori la fiecare stelă.

Ziua memoriei și durerii marchează începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În acest an, pe 22 iunie sunt marcați 80 de ani de la invadarea Uniunii Sovietice de către Germania nazistă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

20
Tagurile:
Rusia, Putin


Загрузка...
Alertă cu bombă

Alertă cu bombă în două sedii ale Judecătoriei Chișinău: Toți oamenii au fost evacuați