Imagine din arhivă

S-a izbit cu BMW-ul într-un pilon și l-a făcut zob: Ce s-a întâmplat cu șoferul - foto

149
(reînnoit 10:10 19.05.2021)
Un șofer a rămas viu ca prin minune după ce mașina pe care o conducea s-a transformat într-un morman de fiare în urma tamponării cu un pilon. 

CHIȘINĂU, 19 mai - Sputnik. În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 23:50, oamenii legii au fost alertați în legătură cu producerea unui accident pe strada Muncești din Capitală.

La fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul unui BMW s-a izbit violent de un pilon. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău Natalia Stati a declarat pentru Sputnik Moldova că în urma discuțiilor cu șoferul care a produs accidentul acesta le-a spus oamenilor legii că, din cauza condițiilor meteorologice, a pierdut controlul asupra mașinii și a ajuns astfel într-un pilon.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit și nu au fost alte vehicule implicate în accident. Potrivit Poliției, conducătorul automobilului va fi sancționat conform legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

149
Tagurile:
Poliție, mașină, piloni, strada Muncești, accident
Girofar

Tulburător: Un adolescent a fost găsit strangulat în curtea casei

73
(reînnoit 13:11 22.06.2021)
Un adolescent de 15 ani a fost găsit strangulat în curtea casei. Tragedia s-a produs luni, în raionul Căușeni. 

CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Poliția din Căușeni a fost alertată luni, în jurul orei 14:40, de către un bărbat de 62 de ani. Acesta le-a spus oamenilor legii că a găsit un minor strangulat de un copac în curtea unei gospodării.

Grupa operativă și medicul legist au mers de urgență la fața locului, unde încearcă să afle toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni Mariana Didenco a declarat pentru Sputnik Moldova că băiatul de 15 ani a fost absolventul unui gimnaziu din raionul Căușeni.

Totodată, acesta se afla în grija bunicii, mama sa fiind plecata peste hotare. Potrivit ofițerului de presă, adolescentul nu se afla în evidența Inspectoratului de Poliție Căușeni, iar de către instituția de învățământ a fost caracterizat pozitiv.

Poliția a menționat că acest caz este cercetat de experți, iar cu alte detalii oamenii legii vor reveni ulterior. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

73
Tagurile:
poliție, Căușeni, strangulat, minor
Tematic
Un microbuz din Moldova, implicat într-un grav accident în România: Starea pasagerilor


Загрузка...
fântână

Un tânăr de 25 de ani a căzut într-o fântână - ce s-a întâmplat

39
Un tânăr de 25 de ani a căzut într-o fântână și a avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Incidentul a avut loc în după-amiaza de luni în orășelul Codru din municipiul Chișinău. 

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că tânărul a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri în după-amiaza zilei de luni.

Incidentul a avut loc într-o curte de pe strada Ion Creanga, din orășelul Codru. Salvatorii care au intervenit la fața locului au aflat că tânărul de 25 de ani a căzut în fântână după ce a alunecat din neatenție.

Potrivit IGSU, salvatorii au reușit în mai puțin de 10 minute să-l scoată din fântână, iar aceasta nu s-a ales cu traumatisme, ci doar cu o sperietură zdravănă. Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul acestui an, salvatorii și pompierii au scos din fântâni cinci persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

39
Tagurile:
bărbat, IGSU, fântână
Tematic
Teribil! Doi copii pe biciclete, loviți de o mașină la Ialoveni: Unul a murit pe loc


Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

Expert: Cât timp protejează de coronavirus vaccinul rus „Sputnik V”

0
(reînnoit 22:13 22.06.2021)
Vaccinul rusesc Sputnik V oferă o imunitate sigură pentru cel puțin o perioadă de o jumătate de an, a declarat expertul Centrului Gamaleia, Vladimir Gușin.

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Vaccinul Sputnik V oferă o protecție împotriva coronavirusului pentru șase luni, a declarat șeful Laboratorului mecanismelor de variabilitate a populației microorganismelor patogene a Centrului Gamaleia, Vladimir Gușin.

“Dispunem de suficiente date care arată că în decurs de jumătate de an imunitatea la sigur se menține, iar pentru a o actualiza către o nouă ascensiune epidemiologică, e nevoie de o revaccinare”, a declarat expertul într-un interviu oferit canalului YouTube Soloviov LIVE.

Mai devreme, ministrul Sănătății, Mihail Murașko, a declarat că Ministerul Sănătății a elaborate anumite abordări pentru revaccinarea populației de coronavirus: în perioada de vârf, fiecare șase luni, în celelalte perioade – odată pe an.

Vaccinul poate fi administrat în toate regiunile Rusiei. În august 2020, Ministerul Sănătății a înregistrat primul vaccin din lume împotriva COVID-19, dezvoltat de Centrul Gamaleia. Preparatul a primit numele de “Sputnik V”.

Ulterior a apărut vaccinurile EpiVacCorona, a centrului Vector și CoviVac, creat de Centrul Ciumakov al Academiei de Științe. La începutul lui mai a fost înregistrat cel de-al patrulea vaccin – Sputnik Light.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
imunitate, Vaccinul Sputnik V, Vaccin


Загрузка...