Un bărbat a murit după ce a fost strivit de un camion

Au fost striviți de un camion: Unul a murit, altul a ajuns la spital

324
Un bărbat de 29 de ani a murit, iar altul a fost rănit în urma unui accident din comuna Budești, municipiul Chișinău. Cei doi au fost loviți de un camion. 

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Marți, în jurul orei 18:00, poliția a fost alertată că la ieșirea din comuna Budești a avut loc un accident.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul unui camion în vârstă de 52 de ani a pierdut controlul vehiculului și a ieșit pe acostament, unde era parcat un automobil în față la o vulcanizare, iar lângă el stăteau doi bărbați.

În urma accidentului, unul dintre cei doi a murit pe loc, iar celălalt s-a ales cu numeroase traumatisme și a fost transportat de urgență la spital. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

324
Tagurile:
Poliția, mort, accident grav, accident
Girofar

Tulburător: Un adolescent a fost găsit strangulat în curtea casei

71
(reînnoit 13:11 22.06.2021)
Un adolescent de 15 ani a fost găsit strangulat în curtea casei. Tragedia s-a produs luni, în raionul Căușeni. 

CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Poliția din Căușeni a fost alertată luni, în jurul orei 14:40, de către un bărbat de 62 de ani. Acesta le-a spus oamenilor legii că a găsit un minor strangulat de un copac în curtea unei gospodării.

Grupa operativă și medicul legist au mers de urgență la fața locului, unde încearcă să afle toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni Mariana Didenco a declarat pentru Sputnik Moldova că băiatul de 15 ani a fost absolventul unui gimnaziu din raionul Căușeni.

Totodată, acesta se afla în grija bunicii, mama sa fiind plecata peste hotare. Potrivit ofițerului de presă, adolescentul nu se afla în evidența Inspectoratului de Poliție Căușeni, iar de către instituția de învățământ a fost caracterizat pozitiv.

Poliția a menționat că acest caz este cercetat de experți, iar cu alte detalii oamenii legii vor reveni ulterior. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

71
Tagurile:
poliție, Căușeni, strangulat, minor
Tematic
Un microbuz din Moldova, implicat într-un grav accident în România: Starea pasagerilor


Загрузка...
fântână

Un tânăr de 25 de ani a căzut într-o fântână - ce s-a întâmplat

38
Un tânăr de 25 de ani a căzut într-o fântână și a avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Incidentul a avut loc în după-amiaza de luni în orășelul Codru din municipiul Chișinău. 

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că tânărul a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri în după-amiaza zilei de luni.

Incidentul a avut loc într-o curte de pe strada Ion Creanga, din orășelul Codru. Salvatorii care au intervenit la fața locului au aflat că tânărul de 25 de ani a căzut în fântână după ce a alunecat din neatenție.

Potrivit IGSU, salvatorii au reușit în mai puțin de 10 minute să-l scoată din fântână, iar aceasta nu s-a ales cu traumatisme, ci doar cu o sperietură zdravănă. Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul acestui an, salvatorii și pompierii au scos din fântâni cinci persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

38
Tagurile:
bărbat, IGSU, fântână
Tematic
Teribil! Doi copii pe biciclete, loviți de o mașină la Ialoveni: Unul a murit pe loc


Загрузка...

Coșmarul Occidentului: Vor forma Rusia și China o alianță militară?