SMURD

Accident grav în această noapte: Un "Jiguli" vechi a deraiat de pe asfalt

298
(reînnoit 07:50 16.03.2020)
Un autoturism de model "VAZ 2103" a derapat de pe asfalt, chiar la miezul nopții, în localitatea Huluboaia din raionul Cahul. Două minore au fost rănite.

CHIȘINĂU, 16 mart – Sputnik. În această noapte angajații Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul IGSU, în comun cu medicii și asistenții medicali ai Unității de Primire Urgentă Cahul, care fac parte din SMURD, au intervenit în urma unui accident grav de circulație care s-a produs în localitatea Huluboaia, raionul Cahul.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 00:13.

Potrivit IGSU, un autoturism de model "VAZ 2103" a derapat de pe asfalt. În urma accidentului rutier, doi minori, o fată de 8 ani și alta de 2 ani, au suferit diverse traumatisme.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj SMURD Cahul. Ajunși acolo, medicii și paramedicii au acordat primul ajutor medical minorei de 8 ani, dar și au transportat-o în mod de urgență la Spitalul raional Cahul pentru ulterioare îngrijiri medicale. În drum spre spital aceasta a fost strict monitorizată de echipa mixtă de medici și paramedici SMURD.

Al doilea copil a fost preluat de medicii SAMU și transportat la aceeași instituție medicală. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept. Conform IGSU, în ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 45 situații de risc.

298
Tagurile:
minore, Cahul, accident


Загрузка...