accident in Chisinau

Accident în Chișinău: imagini pentru cei cu nervii tari

1242
(reînnoit 10:48 04.05.2019)
Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce două mașini s-au tamponat violent la o intersecție din sectorul Botanica al Capitalei. În urma impactului, mașinile au fost grav avariate. Imagini de la fața locului.

CHIȘINĂU, 4 mai - Sputnik. Un accident îngrozitor a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 4 mai, în Chișinău, cu implicarea a două mașini. Accidentul a avut loc la intersecția bulevardului Dacia cu străzile Decebal și Traian, în sectorul Botanica al Capitalei.

În urma impactului dintre cele două automobile, unul de model Nissan, iar altul de model Volkswagen, trei persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar mașinile au fost grav avariate. 

Din primele informații oferite de oamenii legii, șoferul autoturismului Volkswagen nu a cedat trecerea Nissanului, care a fost lovit pe lateral. În urma loviturii, Nissanul s-a invesat și a fost aruncat la câțiva metri. Șoferul și cei doi pasageri din Nissan au fost răniți. În Volkswagen se afla șoferul și un pasager care nu au suferit leziuni.

Poliția cerectează toate circumstanțele producerii acccidentului.

1242
Tagurile:
politie, raniti, accident
Tematic
Imagini de groază în centrul Capitalei: Patru victime și mormane de fiare
Teribilism la volan: Accidentul rutier care i-a șocat chiar și pe oamenii legii – Foto


Загрузка...