Lucrători la o morgă, imagine din arhivă

Încă un pod cu mare ghinion în Capitală: A fost ucis chiar de ambulanță Video

5229
Încă un accident îngrozitor produs la un pod din Capitală. După ce acum câteva zile o mașină a căzut în gol de pe Podul Înalt din strada Ismail, ieri noapte un pieton a fost lovit de o ambulanță sub podul de la Telecentru.

CHIȘINĂU, 26 mart– Sputnik. Un bărbat de 51 de ani a murit fiind lovit de mașina ambulanței. Tragicul accident a avut loc ieri noaptea, la ora 21:40, sub podul din strada Miorița, cartierul Telecentru al Capitalei.

Potrivit informațiilor difuzate de presa locală, bărbatul ar fi traversat neregulamentar strada.

La volanul ambulanței, care aparține Spitalului de Urgență din Chișinău, se afla un șofer de 62 de ani, care venea cu echipajul de la o chemare și care avea în vehicul un pacient.

Poliția a pornit o cercetare penală pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

Vom nota că sub podul de la Telecentru noaptea vizibilitatea este extrem de proastă, dat fiind că această porțiune de drum nu este iluminată. Acesta ar putea fi fost cauza accidentului.

Vom mai menționa că acesta este deja al doilea accident grav care are loc la un pod din Capitală. Amintim că în data de 24 martie, pe podul din strada Izmail, căruia i se mai spune și Podul Înalt, o mașină a căzut în gol, rupând parapetul. Din fericire, în acel accident nicio persoană nu a fost rănită.

5229
Tagurile:
video, capitala, ucis, ghinion, pod
Tematic
Pârjol la Dubăsari, accident pe aeroportul Șeremetievo
Viral! Momentul în care un automobil Tesla fără șofer evită un accident cumplit (Video)
Îngrozitor, iată ce a ajuns mașina poliției: Accident teribil, în Capitală – Video


Загрузка...