Accident

O mașină din cortegiul lui Igor Dodon, implicată într-un accident rutier - Video

1054
Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Instituția prezidențială anunță că unul dintre autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timp ce se afla în misiune.

”Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire, și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos”, se menționează în comunicatul Președinției.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile.

Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni.

În automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară.

Машина из кортежа Игоря Додона попала в ДТП
O mașină din cortegiul lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier

Atunci, Igor Dodon și fiul său au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mama sa a fost internată câteva zile la spital. A avut de suferit și un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

1054
Tagurile:
masina, momentul impactului, video, Dodon
Tematic
Accident îngrozitor în această dimineaţă lângă Bălţi, soldat cu patru victime
Situație gravă pe drumurile din țară: Trei persoane au murit în accidente
Accident cumplit la Măgdăcești: Automobilul a fost grav avariat, imagini de groază (FOTO)


Загрузка...