Accident, foto de arhivă

Două accidente îngrozitoare în Chișinău: O femeie și-a pierdut viața

1104
Noapte de coșmar în Capitală – o persoană a murit în urma unui accident, iar câteva automobile au fost făcute zob.

CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Un accident produs în această noapte în sectorul Botanica al Capitalei s-a soldat cu decesul unei femei. Aceasta a fost lovită de un Nissan.

Tragedia a avut loc pe strada Grădina Botanică. Inspectorii de patrulare au constatat că femeia a traversat strada într-un loc nepermis. Şoferul automobilului, care circula cu viteză excesivă, nu a reuşit să frâneze la timp. Acesta a fost reţinut pentru investigarea tuturor circumstanţelor producerii accidentului, scrie presa locală.

Un alt accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la intersecţia bulevardului  Ștefan cel Mare cu strada Ciuflea. În preajma clădirii părăsite a fostului hotel „Naţional” s-au ciocnit trei automobile.

Şoferul unui „Volvo” a intrat în viteză într-o parcare, unde a lovit două maşini – un "Mercedes" şi o "Toyota Prius". În urma impactului puternic, automobilul "Volvo" s-a răsturnat. Din fericire, şoferul nu a avut de suferit. Martorii oculari au afirmat că acesta ar fi adormit la volan.

1104
Tagurile:
Chisinau, Botanica, Nissan
Tematic
Accident la intrarea în Chișinău: O șoferiță a ajuns cu mașina în șanț - Foto
Accident cumplit la Peresecina: Patru persoane au murit - Video


Загрузка...