Accident în apropiere de Kiev

Accident tragic în Ucraina: O vedetă Diesel Show și-a pierdut viața

760
(reînnoit 14:05 20.10.2018)
Tragedie în Ucraina: Autobusul în care se aflau mai mulți actori ai unui show umoristic s-a ciocnit cu un camion. O vedetă și-a pierdut viața.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Vedeta show-ului umoristic ”Diesel Show”, Marina Poplavsky și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier în apropiere Kiev, după ce un autocar s-a ciocnit cu un camion. Anunțul a fost făcut de consilierul orășenesc din Liov, Igor Zinkevici.

”Tragic accident rutier lângă Kiev. Actrița ”Diesel-show” Marina Poplavsky și-a pierdut vița. Încă patru actori au fost grav răniți", a scris pe pagina sa de Facebook Zinkevici. 

Potrivit lui, accidentul s-a produs pe la orele 7 dimineața în apropiere de satul Mîla din regiunea Kiev-Sveatoșîn pe șoseaua Kiev-Ciop.

Potrivit Poliției, în autocar se aflau 14 persoane. Potrivit datelor preliminare, accidentul s-a produs după ce șoferul autocarului a pierdut controlul volanului. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală privind încălcarea regulilor de securitate rutieră. Autoritățile continuă cercetările.

760
Tagurile:
si-a pierdut viata, vedeta, tragic, accident, Ucraina
Tematic
Accident cumplit în Capitală: O mașină de lux a fost făcută zob - Foto
A produs un accident în care a murit un om și a pus cadavrul la volan – Detalii
Accident teribil în Turcia: 19 persoane și-au pierdut viața


Загрузка...