Explozie la Chișinău

Poliția vine cu detalii în cazul exploziei din Capitală. Cine a provocat deflagrația

2719
(reînnoit 19:40 20.03.2018)
Poliția precizează că persoana care a provocat explozia a fost identificată deja, fiind vorba de un bărbat cu antecedente penale din Capitală.

CHIȘINĂU, 20 mart — Sputnik. Inspectoratul General de Poliție a prezentat în cadrul uni briefing de presă detalii cu privire la explozia care s-a produs astăzi în strada Armenească din Capitală, în urma căreia au fost ucise două persoane.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a declarat că deflagrația a fost provocată de un dispozitiv exploziv neidentificat deocamdată, însă nu a fost vorba de o acțiune deliberată.

Potrivit Poliției, un bărbat a intrat în magazin în jurul orei 11:00, luând de pe raft cel puțin 10 pachete de țigări și îndreptându-se spre ușă. Atunci când i s-a cerut să plătească, acesta a intrat în conflict cu vânzătoarea. În acel moment, din mâna sau din rucsacul bărbatului a căzut obiectul exploziv care a detonat. Bărbatul a fost ucis pe loc.

Reprezentantul IGP a precizat că puterea exploziei a fost propagată în afara magazinului, un trecător fiind ucis de deflagrație.

Poliția a dezvăluit că identitatea celui care a provocat explozia a fost stabilită, fiind vorba de un bărbat din Chișinău, născut în 1968, condamnat anterior în mai multe rânduri.

Amintim că explozia a avut loc astăzi, în magazinul Jardin, situat la intersecția străzilor Armenească și Mateevici din Chișinău.

2719
Tagurile:
magazinul Jardin, Alexandru Pânzari, detalii, explozie, IGP, Chisinau
Tematic
Este grav: Explozie în Capitală, doi morți și doi doi răniți


Загрузка...