Accident

Cei șapte moldoveni loviți de tren, scăpați ca prin urechile acului

220
(reînnoit 11:55 17.01.2017)
Un microbus care venea din Germania și se îndreptat spre Republica Moldova a fost lovit în regiunea localității Livezile din România, de un tren care mergea la Bistrița-Bârgăului.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Accidentul s-a produs duminică seara la o trecere la nivel cu calea ferată în regiunea Livezile. Din fericire, pasagerii au scăpat cu viață.

„Cei 7 pasageri ai microbuzului au scăpat ca prin urechile acului, refuzând toți transportul la spital, asta deși la fața locului au fost mai multe echipaje din cadrul SMURD ISU.

Mai mult, la nici jumătate de oră de la producerea accidentului, moldovenii s-au îmbarcat într-un alt microbuz și au continuat drumul spre casă”, transmite bistriteanul.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița, Crina Sârb, a declarat pentru sursa citată că tânărul șofer al microbuzului, în vârstă de 25 de ani, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, urmând coliziunea.

„În localitatea Livezile, un microbuz condus de un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind colizionat de trenul care circula pe relația Bistrița-Bistrița-Bârgăului. În urma accidentului, au rezultat avarii la microbuz, însă nu și la tren. De asemenea, în urma accidentului nu a rezultat nicio victimă", mentioneață bistriteanul.ro.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

220
Tagurile:
rutier, moldoveni, România, pasageri, accident, România
Tematic
Accident rutier cu implicarea unui troleibuz
Grav accident pe drumul Chișinău-Bălți
Accident teribil la Orhei. două persoane au murit


Загрузка...