Turul doi al alegerilor prezidențiale, 2016.

Primarul unui sat din Moldova a atacat un observator

156
(reînnoit 20:52 13.11.2016)
Primarul satului Step-Soci l-a lovit cu pumnii în față pe observatorul din partea unui concurent electoral, ba chiar i-a rupt și puloverul.

CHIȘINĂU, 13 nov — Sputnik. Primarul satului Step-Soci l-a atacat pe observator la o secție de votare unde au loc alegerile președintelui, după care a părăsit locul incidentului, a comunicat în cadrul unei conferințe de presă Pavel Postica, președintele organizației de monitoring „Promo-Lex".

Duminică se desfășoară turul doi al alegerilor prezidențiale. Concurează liderul socialiștilor, Igor Dodon, și candidatul unic din partea opoziției de dreapta, președintele partidului „Acțiune și Solidaritate", Maia Sandu.

„Potrivit datelor observatorilor, la Step-Soci, la ora 8.55, primarul localității l-a lovit cu pumnii în față pe observatorul din partea unuia dintre concurenții electorali şi i-a rupt puloverul", a spus Postica.

Acesta susține că altercația a izbucnit din cauza că observatorul a fotografiat un microbuz de culoare albă care transportase alegătorii la secția de votare.

„Microbuzul a fost parcat la 15 metri de secția de votare. Potrivit observatorului, primarul a părăsit secția de votare", a menționat expertul.

Postica nu a spus dacă vor fi aplicate măsuri față de agresor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

156
Tagurile:
observator bătut, alegeri prezidențiale în RM, primar, Promo-LEX, Pavel Postica, Step-Soci
Tematic
Un funcţionar electoral a murit
La Londra s-au terminat buletinele, iar la Moscova nu ajung secţii de votare


Загрузка...