Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

24
(reînnoit 08:38 04.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic, psihologul și numerologul Ala Andon, Diana Crudu, antreprenor.

TÂRGUL CULORILOR ȘI AL BUNĂTĂȚILOR DIN PARCUL «ALUNELUL». Invitata noastră, antreprenoarea Diana Crudu afirmă “Este o acțiune menită de a încuraja oamenii să consume ceea ce creștem local”. Pictorul și fotograful Iurie Răileanu a creat un muzeu inedit în Republica Moldova,- Muzeul Casa Florilor. Despre această idee pe care a purtat-o în gând mai mulți ani ne vorbește chiar autorul și realizatorul acestui proiect. Despre potențialul financiar al persoanelor în concordanță cu ziua, luna și anul când se nasc, care sunt oportunitățile și care sunt riscurile discutăm cu psihologul și numerologul Ala Andon. ADMITEREA 2021. Cum va fi în acest an admiterea la Universitatea de Stat, care sunt oportunitățile studenților care studiază aici aflăm de la rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic.

24

”Logica Puterii” - Invitat: Alexei Ceban. Câte doze de vaccin Sputnik V vor ajunge în țară

39
(reînnoit 10:46 18.06.2021)
Un nou lot de vaccin rusesc ”Sputnik V” împotriva coronavirusului va ajunge vineri în țara noastră, detalii aflăm în cadrul emisiunii ”Logica Puterii”, moderată de Tatiana Cebotari

 Câte de doze de vaccin Sputnik V vor ajunge în Moldova, care sunt categoriile de cetățeni care vor putea fi imunizați cu acesta, dar și cum decurge vaccinare în Republica Moldova, care este riscul creșterii numărului de infectări cu noile tulpini de COVID-19: cum ar fi cea indiană? În ce măsură creșterea numărului de cazuri în Federația Rusă, ar putea accelera numărul de cazuri în Moldova? Detalii aflăm de la Alexei Ceban, medic-epidemiolog la Agenția Națională de Sănătate Publică, membru al Comitetului responsabil de Campania de vaccinare de pe lângă Guvernul Republicii Moldova.

39


Загрузка...

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

13
(reînnoit 08:17 18.06.2021)
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: istoricul și profesorul Lucia Caciuc Rosioru, psihologul și profesorul universitar Zinaida Gribincea, expertul din domeniul sociologic Anastasia Ocerednîi.

De ziua națională a istoricului, marcată anual la 18 iunie discutăm cu un profesionist din domeniu, istoricul și profesorul Lucia Caciuc Rosioru. 18 Iunie - Ziua Mondiala a Panicii. Ce sta la baza acestor fobii vorbim cu psihologul și profesorul universitar Zinaida Gribincea. Ce este sociologia, cât de actuală este această profesie. Facultatea de sociologie și asistență socială cât de cotată și care sunt perspectivele de dezvoltare a acesteia. Discutăm cu expertul din domeniu, Anastasia Ocerednîi.

13


Загрузка...
Avertizare: Cei vaccinați împotriva COVID-19 trebuie să evite asta

Avertizare: Cei vaccinați împotriva COVID-19 trebuie evite asta

0
(reînnoit 17:19 20.06.2021)
Șeful Centrului ”Gamaleya”, Alexandr Ginzburg , a făcut câteva recomandări persoanelor care au decis să se vaccineze pe parcursul sezonului cald.

CHIȘINĂU, 20 iunie - Sputnik. Directorul Centrului de Cercetare pentru Epidemiologie și Microbiologie numit după Gamaleya Alexander Ginzburg i-a sfătuit pe cei care sunt vaccinați împotriva coronavirusului să evite supraîncălzirea pe vreme caldă.

„Pe timp de caniculă, supraîncălzirea, disconfortul și transpirația excesivă nu contribuie nu numai la vaccinare, ci și la starea generală a unei persoane”, a spus Ginzburg.

El a subliniat că toate persoanele care suferă de hipertensiune sau diabet trebuie să fie deosebit de precaute, scrie RT.

În același timp, el a menționat că nu există contraindicații pentru înotul în bazine după vaccinare, cu toate acestea, înotul îndelungat ar trebui evitat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
avertizare, COVID-19, vaccin
Тема:
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră
Tematic
Centrul Gamaleia și AstraZeneca au semnat un memorandum de cooperare


Загрузка...